ممنون علي جان ادامه بديد ...
باتشكر
شهريار
موضوع : دستکاری بایوس ( BIOS Modding )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تغییرات در بایوس مادربورد .
بایوس های Award و AMI ( بایوس مادربورد های Desktop )
هر چند برای شروع این بحث کمی دیر هست و در آینده ای خیلی نزدیک EFI جایگزین بایوس میشه اما دونستنش هم خالی از لطف نیست ..
پیشنیاز : تا حدودی آشنایی با زبان اسمبلی
آشنایی با نرم افزار Disassembler
آشنایی با بایوس مادربورد ( Option های متفاوت و عملکرد اونها )
وقت
حوصله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلب مسوولیت : من خودم چیزی خاصی از این تغییرات بایوس بلد نیستم و بعبارتی تازه کارم . تغییرات توی بایوس کار تقریبا ناجوریه که اگر اشتباه باشه بایوستون پریده ! اونوقته که یه فلش بایوس افتادید ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hot Flash هم می تونید بکنید که اونم با هم بررسی می کنیم ..
خلاصه هر کی هر دستکاری کرد پای خودش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادامه دارد ..
پی نوشت : از جناب دکتر شهریار هم تشکر می کنم که پیشنهاد ایجاد تاپیک و دادند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Gabana در تاریخ 04-02-08 انجام شده است
|
|
कभी हार
ممنون علي جان ادامه بديد ...
باتشكر
شهريار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
ایده خوبیه
منتظریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینم راهنمای ساده برای به روز رسانی bios در pcstate:
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1605
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این چیزی که قراره شروع کنیم یکم با این بایوس آپدیت فرق می کنه !
عجله نمی کنیم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=======
پی نوشت : چطوری داش مهراد ؟
BIOS Modding Guide
http://www.frogge.de/pepper/bmreport1.html
|
|
سلام بهادر خان .. خوبی برادر ؟ کم پیدایی ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی فکر می کنم لینک ندیم خیلی بهتره . چون اگر قرار بود لینکی باشه که اصلا چنین تاپیکی رو باز نمی کردم .. یه سرچ تو گوگل کافیه ..
بنابراین قراره خودمون هم بررسی کنیم تا یه چیزی هم یاد بگیریم ..
ممنون .
Administrator
سلام علی جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gabana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میبینم که معتاد هم شدی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا به امید خدا شروع کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
برای منبع کافی تر ذکر کردم . شاید در کنار عناوینی که در تاپیک ذکر میشود این هم لازم باشه . سطح کاری این کار خیلی بالاست . زبان اسمبلی یاد گرفتنش احتیاج به یک وقت 6 ماهه هست . یاد گیری درست . دوستان پیشنهاد میکنم از یک برد قدیمی شروع کنند . یک پنتیوم 3 گیگابایت مثل 6oxt در واقع میتونه وسایل تمرین باشه .
کاربر شهرسختافزار
داداش شما خیلی باحالی شروع کن بینیم چه میکنی اوستا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gabana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks