کلا انجمن مثل اینکه خوابیده مثل قبل دیگه نیست
سلام
دوستان من یک سیستم دارم به مشخصات زیر
mb asus h610m-k d4
power 550 uk+ green
vga 1650 asus
hard 1tb
256ssd
متاسفانه از ابتدای زمانی که کامپیوتر رو خریدم هر از گاهی پورت های یو اس بی به صورت رندوم وسط کار قطع میشه و متاسفانه باعث ضرر و سوختن هارد اکسترنالم و برخی فلش هام شده
این قضیه تو پورت های جلو کیس و پشت کیس فرقی نداره
ویندوز رو حتی عوض کردم ، بروز رسانی بایوس هم زدم ، ولی همچنان مشکل هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط shintaro در تاریخ 19-07-25 انجام شده است
|
کلا انجمن مثل اینکه خوابیده مثل قبل دیگه نیست
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت تاخیر عذرخواهی میکنم
ببینید یکی باید میزان خروجی پورت های یو اس بی سیستم رو گرفت.
تو سیستم های قدیمی و یا سیستم های پایین رده و کیس های ارزون قیمت مشکل پورتهای یو اس بی خود کیس امر نسبتا رایجی هست.
اما گفتید برا خود مادربرد هم گویا مشکل داره.
در این صورت میتونه مشکل از مادربرد یا پاور باشه.
به نظرم یک بار ولتاژ پورت ها رو بگیرید.
یک بار پاورتون رو توسط تستر پاور تست کنید (برا اینکار میتونید هم به نمایندگی های خود گرین مراجعه کنید که کامل پاورتون رو بررسی کنن (اگر گارانتیش مونده باشه و مشکلی داشته باشه رایگان عوض میکنن)
اگر پاور سالم بود اما باز ولتاژ یو اس بی ها نوسان داشت مشکل از مادربرده.
پاور رو نو خریدید یا دست دوم؟
To improve is to change. To perfect is to change often
masoud.a1992 (17-08-25)
سلام از پاسخت ممنونم - سیستم نو بوده از اول اینطوری بوده - یکی میگفت شاید اتصال بدنه و اینا هم میتونه باشه یا بحث وصل کردن سیم از پیچ کیس به مثلا لوله آب یا شوفاژ برای ارت ، اینو شنیدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اتصال کوتاه و اتصال بدنه اینا.
اگه خب هنگام اسمبل و نصب مادربرد به کیس از پیچ های مخصوص که نارسانا هستن استفاده نشده باشه (متاسفانه دیدم برخی که نمیخواستن هزینه اسمبل بدن سالهای پیش که هنوز برخی کیس ها از پیش این پیچ ها روشون نبود) مستقیم رو کیس نصب کردن برد رو و باعث شده بود قطعاتشون بسوزه متاسفانه که مشکل شما این نیست.
اگه به دلایل دیگه ای مثل اتصال بدنه کیس که از قطعه دیگه ای (میتونه از بدنه پاور مثلا بگیره) باشه، معمولا شما هر وقت به بدنه کیس دست بزنید (به شرطی که بین پاها و زمین عایقی مثل دمپایی پلاستیکی اینا نباشه) باید جرقه بزنه دستتون.
آیا اینجوری میشه؟ اگه میشه بدنه کیستون اتصال داره.
البته راه بررسی علمی تر اینه که توسط مولتی متر اتصال بدنه رو بررسی کنید.
برای یو اس بی ها همونطور که گفتم با ولت متر یو اس بی واتاز یو اس بی ها رو بررسی کنید (برای بدنه کیس اینا هم میشه استفاده کرد)
نمونه وات متر ساده یو اس بی:
7ef6499643e53c42415b770895b25a08.jpeg
نمونه ولت متر پیشرفته یو اس بی:
big_usb-pd-on-2-hires.png
نمونه تستر اتصال کوتاه یو اس بی:
short_cir_main.png
البته نرم افزار USBDeview هم میتونید نصب و اجرا کنید و روی پورت مورد استفاده دونه دونه کلیک کنید. اما خب فقط میلی آمپرش رو نشون میده مثلا 100mA که با توجه به اینکه پورت یو اس بی (به شرط سلامت کامل) 5 ولت میده که تو این مورد مصرفش میشه نیم وات.
ولت در آمپر = وات
5 ولت در 100 میلی آمپر (0.1)= 0.5 وات
اما هم اینکه نرم افزار دقت سخت افزار رو نداره، هم اینکه نمیتونه مشکلاتی مثل اینکه آیا پورت میتونه 5 ولتش رو کامل بده (یا همیشه بده) یا نه و ... رو داره.
گفتید پاور و سیستم نو هست.
اما همچنان امکان خرابی پاور هست، به نظرم ضرری نداره ببریدش نمایندگی گرین براتون تستش کنن و از سلامتش مطمن شید. مخصوصا که شامل گارانتی هم هست و چه تستش و چه تعویضش رایگان خواهد بود براتون
To improve is to change. To perfect is to change often
masoud.a1992 (17-08-25), shintaro (28-08-25)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks