درود!
دوستان من امروز دیدم برنامه nvidia monitor درباره ولتاژ سی پی یو ارور میده! ولتاژ رو نوشهV 1.3250 البته با قرمز!
کمک!
کاربر شهرسختافزار
درود!
دوستان من امروز دیدم برنامه nvidia monitor درباره ولتاژ سی پی یو ارور میده! ولتاژ رو نوشهV 1.3250 البته با قرمز!
کمک!
آخرین ویرایش توسط saeed25 در تاریخ 24-01-08 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز بایاس مین را اپ دیت کن بعد دوباره تست کن.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز،درود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس مین من آپیدیت هستش!
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU:AMD athlon 64 4800 x2 dual core
M.B:MSI k9n ultra2f
سپاس
آخرین ویرایش توسط saeed25 در تاریخ 26-01-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آقا یکی نیست به ما کمک کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یه عکس از صفحه اول CPU-z بذار ..
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز متاسفانه من این برنامه رو ندارم!از همون nvidia monitor نمیشه فهمید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gabana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با اون چک کردم !
سپاس
Administrator
از اینجا دانلود کنید سعید جان ( با حجم کم ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.cpuid.com/cpuz.php
سپاس
کاربر شهرسختافزار
سپاس از شما دوست گرامی!اگه ورژن برنامه مهم نیست من سی دو شو خریدم!تو اولین فرصت تست میکنم میذارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks