دروود
دوست عزیز،من پاسخ سوال اولتون رو نمی دانم،اما پاسخ پرسش دومتان:این چسب خمیر یا مایع سیلیکون هست،و برای انتقال بهتر حرارت از سی پی یو به استوک هست،و نبودش هم خیلی تاثیر چندانی ندارد!
کاربر شهرسختافزار
دوستانی که می تونن کمک کنن ممنون می شم ازشون...شاید مسخره است اما خوب مطرح می کنم شاید مثل مطالب دیگه این جا هم چیزی یاد بگیریم
الآن سیستم من یه سی پی یو اینتل مدل 630 که رو یه مین گیگا مدل 8i915PL-G سوار شده مه مربوط می شه به 3 سال پیش...چون می خوام ارتقا بدم و یه اینتل 7200 با یه مین P5Q بگیرم در یکی دو روزه آینده اومدم سیستم رو باز کردم و سی پی یو رو از جاش درآوردم...بازم سر جاش زدم و کار هم کرد و مشکلی نیست...من خودم اسمبل نکرده بودم به یه چیزی برخوردم شاید واس دوستان مسخره باشه اما خوب من ندیده بودم و نمی دونستم...سی پی یو که ظاهراً راحت سر جاش قرار می گیره اما فنی که روش سوار شده بود بین فن و سی پی یه حالت چسب وجود داشت که بین سی پی یو فن قرار گرفته بود حالا می خواستم از دوستان بپرسم که :
1.آیا سی پی یو یی مثل 7200 هم همون جوری سوار می شه رو مین؟؟؟
2.این چسب قضیش چیه؟؟؟
ممنون می شم از دوستانی که بهم یاد می دن
|
|
کاربر شهرسختافزار
Rohham (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
یعنی کسی نیست که جواب سؤالات منو بدونه یا هست و سادس...آقایون ن گفتم شاید خنده داره اما خوب نمی دونم دیگه...
بعید می دونم کسی ندونه ها...
کاربر شهرسختافزار
دمت گرم بالاخره چراغ رو روشن کردی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو چی جوری باید زدش؟؟؟می تونی بهم بگی؟؟؟تو خد جعبه ی سی پی یو هست یا خریدنیه؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
ببین سوار کردن سی پی یو های جدید با قدیم فرق چندانی نداره
اون چسبی که شما میگی، در اصل چسب نیست، بلکه خمیر حرارتیه که معروفه به خمیر سیلیکون، کارش هدایت بهتر گرما از سطح سی پی یو به هیت سینکه... نبودش هم تاثیر بسیار زیادی داره. استفاده نکردنش اصلا توصیه نمیشه... شما هم حتما استفاده کن ازش
موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
چی جوری استفاده می شه....؟من هنوز نگرفتم ببینم...نحوه ی استعمالش رو بگی ممنون می شم...تابلو ِِِ ِ؟؟؟من می تونم خودم بزنمش؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه نباشه،فکر نمی کنم مشکل حادی رو بوجود بیاره،من خودم الان حدودا یک سالی میشه سی پی یو سیستمم بدون سیلیکون کار م یکنه و مشکلی هم نداره!نه دما نه کاررکش!
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز،شما بایستی یک تیوب حاوی این خمیر را خریداری کنید،و مقداری رو به اندازه ای که تمام سطح بیرونی سی پی یو رو بپوشونه،رو بمالید پشت سی پی یو،و بعد هیت سینکش رو روش قرار بدید!به همین سادگی و به همین خوشمزگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (26-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دستت درد نکنه...چرا همش باید پول بدیم پسسسسسسسسس؟/؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه داداش، سطح سی پی یو رو نمیخواد باهاش بپوشونی، فقط یه کوچولو (به قول حرفه ای ها اندازه یک نخود) بزن وسطش، وقتی هیت سینک رو ببندی خودش بخوبی پخش میشه. زیاد هم نزن که از بقلای سی پی یو نزنه بیرون کثیف کنه اطرافش رو.
خودت خیلی راحت میتونی انجام بدی
حتما هم خمیر سیلیکون رو بزن
باز هم موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks