عزیزان کسی پاسخ ما را نمی دهد؟ من سیستمی بس اعصاب خرد کن دارم.
amd fx 4130 quad core 3.80
gtx 760 2gd5
asus m5 a97 evo r2.0
8gb ddr3 1600
power 650 watt
1tb hdd hitachi
احساس می کنم یه چیزی گلوگاه هستش. مشکل cod ghosts حل شده اما watch dogs رو اعصابه. سی پی یو ضعیفه؟ رم کمه؟ گرافیک ضعیفه؟آیا فعال کردن گزینه Anti-Aliasing و غیره اصلاً به چشم میاد؟ ممنون میشم پاسخ بدین دوستان.
|
عزیزان کسی پاسخ ما را نمی دهد؟ من سیستمی بس اعصاب خرد کن دارم.
تنظیمات قرار داده شده در واچ داگز:
graphics quality:ultra
anti-aliasing: msaa x2
resoulotion: 1440x900
texture quality: medium
داشت خوب پیش می رفت نمی دونم بغل کیس قسمت های جلویی گرم میشه و شروع به داغ شدن میکنه.نمی دونم اما سی پی یو معمولاً جلوی کیس نیست و عقب کیس از بغل می ذارن.
والا اگه بگیم فقط همینه بازی های دیگه هم اینطوری میشه.
داشت خوب می رفت 60 فریم و روون. تو نقشه بازی با قطار سفر کردم.موسو چرخوندم ببینم روونه چنان افت فریم هایی زد یعنی منو محو کرد. استاتر های وحشتناک کند!!! مدل کارت گرافیک:
asus gtx 760 2gb directuc ii oc
آیا دارم به کارت فشار میارم؟باید کمتر فشار بیارم.
نمی دونم جلوی کیس معمولاً هارد درایو قرار داده میشه. اون داغ می کنه.
ممنون ممنون میشم نظرتون رو بگین.
آخرین ویرایش توسط TechRadar در تاریخ 09-07-16 انجام شده است علت: کافی نبودن جزئیات
الترا با این کارت گرافیک بعید میدونم روان اجرابشه . تنظیمات را روی HIGH بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16)
باشه ممنون شما کارت گرافیکی رو مدنظر ندارین که بتونه از پس این بازی ها با رزولیشن 1440x900 و بالاترین تنظیمات حتی anti-aliasing هم بر بیاد؟نه خیلی گرون باشه نه خیلی ارزون.
بعد اگه کارت گرافیک amd بگیرم چون سی پی یوم هم amd هست راندمان بیشتری می گیرم یا نه؟ در ضمن اگر قطعات مچ نیستن بفرمایین چی کار کنم مچ بشن. سی پی یو عوض شه رم عوض شه گرافیک هارد چی شما بفرمایین ما عوض می کنیم.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
گرافیک عوض بشه باید پردازنده هم عوض بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بفرمایین چی بشن حداقل و متوسط قطعات رو برای افزایش راندمان بفرمایین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بودجتون رو بگید . متاسفانه اون دفعه هم پیشنهاد دادم رفتید قطعه ای دیگه خرید کردید . به خاطر همین چندان تمایل به صرف وقت بی نتیجه ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16), DOOM999 (09-07-16), Nima061 (09-07-16)
شما هم گیر دادین. چند کاربر دیگه هم دیده بودم که شما یک قطعه دیگه پیشنهاد دادین و اونا یه چیز دیگه گرفتن. پاور من توان خروجی اش 750 وات هستش. دارای گارانتی هم هست. شما هم علاقه مند به محکوم کردن من هستین. اجازه هست ما از این انجمن بریم یه مزاحم کم شه؟ اصلاً نمی خواد پیشنهاد بدین ممنون. نیازی نیست. شما هم بیکار نیستین بشینین پای سوالات یک کاربر از بین هزاران کاربر. تا همین جا هم کمک بزرگی بودین.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks