دوست عزیز ایسی صدای شما از برند شرکت VA هست مدلش رو باید از نزدیک ببینم تا بهتون بگم
درود
دوستان عزیز مادربرد زیر آیسی صدا فکر کنم سوخته و صدا نمیده ولی از از خروجی hdmi در مانیتور hdmi دار صدا داره میخوام آیسی صداش را عوض کنم ولی نمیدنم کدوم یک آیسی صدا هست لطفا تو تصویر برام مشخص بفرمایید ممنون..
|
دوست عزیز ایسی صدای شما از برند شرکت VA هست مدلش رو باید از نزدیک ببینم تا بهتون بگم
karbon (23-02-17)
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز میشه از این آیسی پیدا کرد تو باز پیدا میشه ؟ یا جای خاصی قطعات مادربرد را میفروشن ؟
karbon (23-02-17)
شمارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیسی : VT17085
King Of Karaj (24-02-17)
|
karbon (23-02-17)
..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درسته حق باشماست آخرش s هست ..
King Of Karaj (24-02-17)
سلام
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
وقتی میشه با یه صدای اکسترنال چه usb یا pci card صدا رو به دستگاهتون بیارید چه کاریه دنبال آی سی و تعویض اون برید
تازه اگر مطمین باشید که مشکل از آی سی صدا هست نه جای دیگه
البته حس خود تعمیری شمارو کاملا درک میکنم
موفق باشید
karbon (25-02-17)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب AMD>INTEL من از آیسی فوق تهیه کردم از فروشگاه امیر آیسی الان وقتی جا زدم متسفانه یک ضربدر قرمز رو آیکون بلندگو اومد من دوباره درایورش را نصب کردم متسفانه هیچ عکس العملی نشون نداد حتی صدای hdmi هم فعال نشد و ضربدر قرمز از روی آیکون نرفت من دوباره آیسی خودش را جا زدم و به حالت قبلش بازگشت و صدا در hdmi هست (اگر به مانیتور و تلوزیون hdmi دار وصل میکنی از تلوزیون میاد نه از خروجی فیش سبز به بلند گو ) حال نمیدونم چطور اینجوری میشه آیا روش خاصی داره برای تعویض اینگونه آیسی ها باید کار دیگه ای انجام بدی ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks