یعنی کسی نیست اینجا بگه اینا کاربردشون در مادربورد چیه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها همانطور که در تصویر بالا میبینین اطراف cpu یه فلزهایی هست که با لوله به هم متصل شدن.
میخام بدمنم اینا چیه؟آخه در بعضی مادربوردها این لوله به فلز چیپ مادربورد هم وصله.داخل این لوله ها چیه؟
تاثیرشون چقدره؟
راستی این مادربورد هم p67a ud3p هست میخام بدونم در آینده میتونم یه 580 دیگه کنار این sli کنم .
در ضمن cpu من 2500k هست
|
یعنی کسی نیست اینجا بگه اینا کاربردشون در مادربورد چیه؟
MR TASH (17-03-11)
سلام ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tokio_hotel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز ، این لوله ها همون هیت سینکه به شکل پیشرفته هستند که داخلشون گاز هست برای تسریع در انتقال گرما.
بله ؛
چیپ سندی بریدج از sli پیشتیبانی می کنه
Labyrinth (18-03-11), MR TASH (17-03-11), nima_hl (17-03-11), Over_Cracker (17-03-11), ripek (19-03-11)
اگه این هتسینگ ها نباشه مادربرد می سوزه و بیشتر مادربردهای از این هتسینک ها استفاده می کنند که در اورکلاک های بالا پایدار باشند با توان 100
Over_Cracker (17-03-11), ripek (19-03-11)
همانطور که دوستان فرمودند این لوله ها ( هیت پایپ ) کارشون انتقال دما از نقاط گرم به نقاط خنک هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tokio_hotel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرض بفرمائید که شما از یک فن تاور حرفه ای استفاده میکنید که جهت وزش بادش به سمت یکی از دو هیت سینک باشه ، اگر این هیت پایپ بین دو هیت سینک نباشه یکی از هیت سینکها داغ میشه و دیگری به دلیل جریان هوا خنک میمونه
ولی در این حالت به هر یک از هیت سینکها جریان هوا برسه باعث خنک شدن هیت سینک دیگه هم میشه
Labyrinth (18-03-11), Master (19-03-11), mehrdad_ab (18-03-11), Over_Cracker (17-03-11), ripek (19-03-11), saeid pc (18-03-11)
سلام.
مادربرد خیلی خوبی برای اورکلاک هستش اما اصلا به فکر SLI/CrossfireX نباشید. کنترلر PCI-e پردازنده های سندی بریج حداکثر از پهنای باند X16 پشتیبانی میکنند و دوگانه X8،X8.
شما اگر SLI/CrossFireX براتون اهمیت داره،میبایست از مادربردی استفاده کنید که کنترلر اختصاصی NF200 رو داشته باشه تا پهنای باند رو به 32X ترنسلیت کنه.
مادربرد های زیادی از گیگابایت،از این قابلیت برخوردارند که اگر خواستید میتونیم در موردشون صحبت کنیم.
mehrdad_ab (18-03-11), ripek (19-03-11), saeid pc (18-03-11)
|
باید در هت سینگ اینا فن بزاریم تا خنک بشه؟
خیر احتیاجی نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tokio_hotel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
مظاهر جان این چیپ nf200 تا اون جا که من میدونم تو سری هایی که خود cpu فقط 16 هست یک نوع تبلیغاته و هیچ کارایی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم یکم در موردش توضیح بدین.
سعید جان،دقیقا بر عکس این موضوع صادق هستش. کارایی NF200 در همین شرایط و کمبود پهنای باند خودشو نشون میده.
من الان مادربرد GA-P67A-UD7 رو در اختیار دارم که برای پشتیبانی از 3way SLI/CrossfireX از چیپست NF200 بهره میگیره،برای روشن تر شدن موضوع من از دیاگرام داخل دفترچه مادربرد یه تصویر میزارم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنترلر PCI-e X16 داخل قسمت System Agent پردازنده قرار داره و چیپست NF200 هم در وسط مادربرد که در شروع پروسه یک باس PCI-e بین این دو قسمت شکل گرفته ...در مرحله بعد توسط چیپست NF200 دو LANE X16 خروجی داده میشه. (تا اینجا کانفیگ دو گانه SLI/cross با پهنای X16،X16 مهیا شده) برای کانفیگ های بیشتر هم از دو خروجی X16 سویچ های X8 گرفته شده که کانفیگ های سه گانه رو امکان پذیر میکنه.
mehrdad_ab (18-03-11), ripek (19-03-11), saeid pc (18-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks