گرامی مطلب را نگرفتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان یه مین 150 تومنی به شما معرفی میکنم و شما تشریف میبرید خرید میفرمائید
یه پردازنده 555 هم به مبلغ حدود 115 تومن تهیه میکنید
حالا 2 حالت وجود داره یا پردازنده شما آنلاک نمیشه که یک سیستم با پردازنده زاغارت دارین که فقط به درد انجام بازیهای قدیمی میخوره یا اینکه پردازندتون آنلاک میشه که در این صورت فن استوک پردازنده نمیتونه دمای ایجاد شده را دفع کنه و سیستمتون مرتب هنگ و ریست میکنه
در هر صورت شما سیستم به درد بخور و بروزی نخواهید داشت
همونطور که در پست قبلی گفتم اگر بنده بدونم شما با سیستمتون چه کاری میخواهید انجام بدین ، کل بودجتون چقدره و چه قطعاتی موجود دارید بهتون پیشنهاد میدم این قطعات را تهیه کنید تا بهترین بازده را از سیستمتون بگیرید
ولی اینکه بخواین بخش به بخشش کنید در آخر سیستمی که تهیه میکنید چیزی نیست که به دلتون بچسبه حالا باز خودتون میدونید
اینکه شما در مورد هر قطعه ای تاپیک میزنید و در موردش اطلاعات جمع میکنید بسیار خوبه و تا اینجا هم مشاهده فرمودید که تا اونجائی که سوادمون اجازه میداده هیچ یک از پرسشهای شما را بی جواب نگذاشتیم
100 تا تاپیک دیگه هم بزنید سئوال بفرمائید باز جواب خواهیم داد ولی لیست کردن قطعات یک کامپیوتر علاوه بر اطلاعات نیاز به تجربه هم داره
ممکنه بنده در کاربری بخصوص از خیلی قطعات که قبلا به صورت مجزا معرفی کردم ( مثل پاور با گرافیک ) بزنم و بودجه مازاد را به پردازنده اختصاص بدم و یا بلعکس از پردازنده کم کنم و گرافیک قویتر معرفی کنم
Bookmarks