ببینید گرامی بودجه متوسط یه شماره نسبیه که ممکنه برای من 70 باشه برای شما 170 . پس لطفا این عدد را مشخص کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من چون هنوز دیوایسهای sata 3 تفاوت عملکرد چشمگیری با sata2 ندارند و در آینده نزدیک (به احتمال قوی) پلتفرم amd کاملا دگرگون میشه بهتره در حال حاضر کمترین هزینه برای مادربرد انجام بشه چون خواهی نخواهی در آینده نه چندان دور تمایل به ارتقاع سیستم پیدا خواهید کرد
شما وقتی نزد پزشک هم میرید اعلام میفرمائید چند نوع دارو براتون تجویز کنه تا یکیشو تهیه بفرمائید ؟ ( اگر این کار را انجام بدهید قطعا خودتون رو مرده حساب کنید )
اگر در این رشته (سخت افزار) تخصص دارید که خودتون زحمت بکشید در بازار قطعات مورد نیازتون را تهیه بفرمائید
ولی اگر اینجا تشریف آوردید که مشاوره بگیرید کلیه اطلاعات ( بودجه ، قطعات موجود ، کاربری و انتظاراتتون از سیستم ) را بفرمائید بنده یا دوستان دیگه بنا به تجربه و دانشمون پیشنهادمون را تقدیم میکنیم
اگر از پیشنهادمون خوشتون نیامد یا قطعه ای را پسند نکردین میفرمائید یا دلیل می آوریم یا تعویض میکنیم ولی اینکه بخواهم چند مادربرد به شما معرفی کنم به این مفهومه که خودم هم نمیدونم کدام یک بهتره و در این حالت صلاحیت مشاوره دادن را نخواهم داشت
Bookmarks