فقط چند مورد را اعلام کنم GigaByte اعلام نموده در اینده نیز مادر بردهای این شرکت از فعال سازی هسته های غیر فعال شده پشتیبانی میکنند.
آخرین بیوس مادربردهای Asus هنوز از فعال سازی این هسته ها پشتیبانی میکنند.
علاوه بر مادر بردهای دارای SouthBridgre 750 با چیپست AMD مادر بردهای دارای دارای SouthBridge 710 نیز توانایی فعال کردن این هسته ها را دارند.
شرکت NVIDIA اعلام نموده است که مادر بردهای دارای چیپست NorthBrige 980a این شرکت مجحز به تکنولوژی NVCC بوده که به ان امکان فعال کردن هسته های غیر فعال شده را میدهد (اما همینجا اعلام کنم که هنوز من گزارش مستقلی ندیده ام که کسی با این مادر بردهای NVIDIA موفق به فعال کردن هسته پردازنده ها شده باشد)
نکته دیگر ACC , NVCC نه تنها توانایی فعال سازی هسته غیر فعال شده پردازنده Phenom II X3 را دارد بلکه دو هسته غیر فعال پردازنده Phenom II X2 و با شانس کمتر فعال سازی 2 مگابایت Level 3 Cache غیر فعال شده پردازنده Phenom II X4 - 8XX را دارد.
همچنین یک سورپرایز برای کسانی که به قیمت پایین علاقه وافر دارند این تکنولوژی تا حالا بیشترین موفقیت را در فعال سازی هسته غیر فعال شده Sempron - 140 داشته تا انجا من افرادی را میشناسم که توانسته اند این پردازنده را بعد از فعال سازیی هسته تا 4Ghz اورکلاک کنند . (البته نباید در اضافه کردن ولتاژ خست به خرج داد)

Bookmarks