متشکر پاسخ یکی از سوالاتمو گرفتم فکر می کردم پردازنده i5 6600k از این فناوری پشتیبانی میکنه. با این حال به نظر شما ارزششو داره به جای i5 600k ، i7 6700k بخرم؟ موندم کدومو بخرم بودجم پایینه. در کل پردازنده ای میخوام که بتونم کارهای زیر رو همزمان و سریع بتونم باهاش انجام بدم و این قابلیت ها رو داشته باشه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بتونه یه فیلم با کیفیت و حجم بالا رو تو زمان کمی کانورت کنه: اگه بخوام یه فیلم با حجم 4 گیگ و رزولوشن fhd رو از فرمت mkv به فرمت mp4 تبدیل کنم حدودا چقد زمان با هر کدوم از این پردازنده ها میبره؟
همزمان با اینکه سیستم داره فیلم کانورت می کنه بتونم تو محیط نرم افزار VMware با سیستم عامل دلخواه کارهامو انجام بدم، یا همزمان با اجرای این کارها به برنامه نویسی مشغول باشم و نرم افزارهای دیگه ای مانند word ، اکسس و نرم افزار های شرکت ادوبی رو اجرا کنم و همچنین بازی فارکرای رو و بین اینها راحت سوییچ کنم و بدون اینکه افت سرعتی تو سیستم حس بشه به نظرتون i5 6600 kمیتونه همزمان این مواردو انجام بده البته با توجه به کافی بودن رم سیستم

Bookmarks