منم با کمپرسور باد تمیز میکنم
یه سئوال
میشه یه مادربرد رو با آب گرم و ریکا شست؟؟
اگه شسته بشه چی میشه؟؟
کاربر شهرسختافزار
منم با کمپرسور باد تمیز میکنم
یه سئوال
میشه یه مادربرد رو با آب گرم و ریکا شست؟؟
اگه شسته بشه چی میشه؟؟
|
|
والا نمیدونم میشه یا نمیشه .اگه کامپیوترت برات مهم نیست می خوای یه تستی بکن به ما هم بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شوخی کردم ولی فکر کنم قطعاتت خراب بشه
میتونی از اسپری کیت شور استفاده کنی کارش حرف نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
یکی از دوستام یه ساندویچ فروشی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس محل کارش رو آورد گفت تصویر نمیده
باز کردم دیدم 1 لیتر روغن با گرد و خاک توشه...((بخار روغن ساندویچ هابوده که به مرور زمان جذب شده بود))
یه دون اسپری ناهید خریدم دیدم اصلا تمییز نمیشه یعنی اسپری ناهید تا این حد رو نمیتونه تمییز کنه
زنگ زدم به یکی از دوستانم که تعمیر کار مادربرد گفت با آب گرم و ریکا خوب بشورش بعد با سشوار خشکش کن
شب هم بذار زیر بخاری خونتون تا صبح بمونه
منم همین کار رو کردم با آب جوش و مسواک تمام اسلات هارو شستم و بقیه مراحل رو انجام دادم
نتیجه...
مادربرد بدون کوچکترین مشکلی کارکرد و دادم به صاحبش
مادربردش هم سوکت 478 بود با برند ایسوس
MicroSystem (25-12-09), ripek (25-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت گرم بابا خیلی کارت درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من با اسپری کیت شور چربی هم پاک کردم اونم از نوع وحشتناک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
حسین جون این هودهای آشپزخونه رو دیدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزی تو همون مایه ها بود بخار روغن مایع+ گرد وخاک در طول یک زمان طولانی
من اول از اسپری استفاده کردم ولی انگار نه انگار البته تمییز میکرد ولی خیلی سخت مخصوصا داخل اسلات هار رو
فقط بعد از شستن برای جلوگیری از هوا زدگی قطعات مخصوصا داخل اسلات رم و سی پی یو خوب خشک کردم و در آخر هم با اسپری خشک ناهید شستمش گذاشتمش زیر بخاری 1 روز موند زیر بخاری معمولا 43-40 درجه حرارت داره
والا چی بگم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته کاریو که شما کردی به نظرم ریسک زیادی داره آخه بعضی از قطعات ریز در برد تو حالت خاموشی هم ممکنه بعد از قرار گرفتن در رطوبت آسیب ببینند به نظر من دیگه این کارو نکن
ولی کلا کار جالبی کردی من که حال کردم
در مورد اسپری هم باید نمی دوونم چی بگم من یه کارت گرافیگیو دیدم که فنش اصلا معلوم نبود سیاه افتضاح بود دیگه اینقدر چربی داشت فن کار نمیکرد با اسپری خشک تونستم تمیزش کنم و فن هم به حرکت در اومد تازه این یکیش بود ولی کلا اون چربی که تو اون سیستم تو سانویچی بوده اونم برای مدت طولانی دیگه خدا میدونه چیه
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks