ripek (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
بعضی اوقات به سیستم ها و خصوصا مادربردهایی برمی خورم که حسابی کثیف و پر از گرد و خاک هستن . می خواتم ببینم چطور می تونم تمیزشون کنم که مثل روز اولشون بشن ؟
مسلما از جاروبرقی عادی نمیشه استفاده کرد چون تولید الکتریسیته ساکن می کنه .
دوستان اگه کمک کنن ممنون می شم . اگه چیزی معرفی می کنید قیمتش رو هم بگید
ripek (25-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بهترین روش استفاده از دمنده یا به اصطلاح فوتر و کمپرسور باد هست اما باید مطمئن باشی که هوای مرطوب به مادر بورد نرسه که باعث استهلاک قطعات میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (25-12-09), MicroSystem (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من كه از همين دمنده ها سشوار و جارو برقي و بعضا فوت استفاده ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط +makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (25-12-09), MARINE (25-12-09), ripek (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست من میشه اینا رو با قیمت منطقی خرید ؟ در واقع سوال من اینه که سخت افزاری ها و بازاری ها با چی قطعات رو تمیز می کنن ؟ آخه من دیدم که موبایل کار ها برای تمیز کردن بردهای گوشی یا بدنه اش از وسایل مختلفی استفاده می کنن اما نمی دونم چیه و قیمتش چنده
منم از سشوار استفاده کردم اما زیاد جالب تمیز نمی کنه . من بیشتر ذهنم سمت مایعات هست تا هوا . برد موبایل ها رو هم با یه مایعی می دیدم تمیز می کنن
ripek (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
قیمت دستگاهای دمنده از حداقل 50 تومان به بالاست
میتونی ببری یکی از مغازه های کامپیوتری که این دستگاه رو داره برات هوا بزنه
برای کار خانگی جالب نیست ولی میشه استفاده های زیادی ازش کرد اگه رفتی
bill geits (25-12-09), ripek (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
منم با کمپرسور باد تمیز میکنم
یه سئوال
میشه یه مادربرد رو با آب گرم و ریکا شست؟؟
اگه شسته بشه چی میشه؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب اگه این طوریه دمنده ها که هیچ چی . رضا جان این جمله که گفتی " برای کار خانگی جالب نیست ولی میشه استفاده های زیادی ازش کرد اگه رفتی " یه کم برام نامفهومه.
از مایعات چیزی سراغ ندارید ؟
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی اوقات کثیفی اینقدر در بردها زیاده که نیمشه با باد آن را تمیز کرد و دسترسی به جاهای ریز قطعه هم امکان پذیر نمیباشد یا ممکنه آن قطعه دچار چربی گرفتگی شده باشد که تمیز کردن آنها بسیار سخت و زمان گیر هست
برای تمیز کردن آن ها می تونید از اسپری کیت شور استفاده کنید یه لوله مخصوص داره که روی سر اسپری وصل میشه (برای دسترسی به جاهای ریز ) این اسپری تقریبا شبیه اسپری گاز پرکن فندک هستش
اسپری کیت شور تمام چربی ها و کثیفی ها رو کاملا پاک . قدرت پاک کنندگیش واقا بالاست
قیمت هر اسپری چیزی حدود 1500 تومان هست که معمولا مغازه های که لوازم جانبی کامپیوتر میفروشند دارند .برای تمیز کردن قطعات کامپیوتر حرف نداره .
اما بعضی اوقات اینقدر گردو خاک زیاده که خیلی از قطعاتو نیمشه درست نگاه کرد .برای تمیز کرن این گردوخاک ها میتوند از بولیور استهاده کنید بولیور یه دستگاهیه که قدرت دمندگی بسیار بسیار بالایی داره که تمام گردو خاک ها رو کاملا از بین میبره و قطعه رو مثل روز اول میکنه . قیمت این دستگاه از 15000 تومن شروع میشه تا فکر کنم 30000 هزار تومن .
سوالی بود در خدمتم
------------
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bill geits (25-12-09), ripek (25-12-09)
والا نمیدونم میشه یا نمیشه .اگه کامپیوترت برات مهم نیست می خوای یه تستی بکن به ما هم بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شوخی کردم ولی فکر کنم قطعاتت خراب بشه
میتونی از اسپری کیت شور استفاده کنی کارش حرف نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
am2 جان مارو گرفتی ؟ خب می سوزه دیگه
حسین جان باهات موافقم . بردی که بشه با یه کم فوت یا باد تمیزش کرد که کثیف محسوب نمی شه . بعدشم اصلا ارزش نداره تمیز کردنش . اون برد هایی مسئله است که سال ها توی کیس بوده و حسابی کثیف شده . چند روز دیگه واسه خرید اسپیکر دارم می رم بازار ، ببینم این اسپره و بولیور هست و اگه هست چنده ؟ اگه زیر ده تومن باشه یکی می خرم خبرشو اینجا میدم که تا چه اندازه تمیز می کنه
ripek (25-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks