با سلام
دوستان این سری B که بین پردازنده های PHENOM II هستند چه تفوتی با سایر پردازنده های PHENOM II دارند من این چند مورد رو دیدم برام سئوال ایجاد شد
AMD PHENOM II X3 B73
با تشکر
با سلام
دوستان این سری B که بین پردازنده های PHENOM II هستند چه تفوتی با سایر پردازنده های PHENOM II دارند من این چند مورد رو دیدم برام سئوال ایجاد شد
AMD PHENOM II X3 B73
با تشکر
Comodo Internet Security
|
اگر سری BE منظورت هست تفاوتشون در ضریب مالتی پلیر باز برای پردازنده می باشد
یعنی شما بدون افزایش باس پردازنده و تنها با تغییر ضریب میتونید اورکلاک کنید
این مدلی که شما گفتی رو ندیدم تا حالا Phenom II X3 720 BE شنیده بودم ولی این رو نه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
سلام بر داش وحید گل و یه خسته نباشید بابت زحماتی که میکشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیوان جان خودت که دیگه میدونی پردازنده خودت وقتی آنلاک میشه مدلش چی میشه ؟
میشه b50 هر سری از پردازنده های amd بعد از آنلاک یه اسمی پیدا میکنند که هیچ ربطی به اسم اصلی ندارند
حتی بعضی از athlon ها بعد از آنلاک به اسم opteron شناسائی میشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه سری بلک ادیشن رو که می شناسم
نیما جان این مدلی که گفتم ارتباطی به انلاک کردن نداره در سایت amd حدود 4 مدل از این پردازنده ها وجود دارد با حرف مشخص b در اسم مدل . یک مقایسه الان انجام دادم دیدم این مدلها یک مشخصه داشتن که جلوش کلمه yes رو زده بود businessبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا منظور از تجاری بودن چیه من نمی دونم
در این ادرس
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUResult.aspx
با تشکر
Comodo Internet Security
لينك فارسيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shabake.com/ITshow-news-1...8%B4%D8%AF.htm
فكر كنم مثل تكنولوژي vpro اينتل باشه
آخرین ویرایش توسط mamehdi در تاریخ 20-07-10 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید امروز این اینترنت منو کشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین کیوان شما میخوای بری یه کامپیوتر dell بخری مشخصات رو نگاه میکنی میبینی زده مثلا phenom ii x3 720 همون موقع تو نت میچرخی قیمتش رو در میاری و حساب میکنی سیستم چند در میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی وقتی ببینی زده b73 هر چی سرچ کنی نمیتونی پیدا کنی چون این پردازنده در بازار خرده فروشی عرضه نمیشه و پیش خودت میگی حتما یه چیز خفنیه
ولی اینجا فقط یه اسم عوض شده برای شرکتهای بزرگ و تفاوتی فاحشی با پردازنده های معمولی نداره
|
تفاوت فاحش که چه عرض کنم معمولا تفاوت غیر فاحش هم ندارن
چرا عزیز معمولا یکم ولتاژ یا فرکانس رو بالا پائین میکنن که خیلی تابلو نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks