به نظر شما کارکرد پردازنده ها Amd وintel چگونه است.و محاسن و معایب هردو را عنوان کیند. البته پردازنده های 64 بیتی؟ اگر اشتباهی تایپک کردم یا جای اشتباه کردم ببخشید.(به صورت مختصر)
به نظر شما کارکرد پردازنده ها Amd وintel چگونه است.و محاسن و معایب هردو را عنوان کیند. البته پردازنده های 64 بیتی؟ اگر اشتباهی تایپک کردم یا جای اشتباه کردم ببخشید.(به صورت مختصر)
|
|
Administrator
عزیز جان شما موضوع رو خیلی کلی گفتید ...
لطفا دقیق مشخص کنید که تفاوتهاشون رو در چه زمینه ای میخواید ؟
سپاس
فرکانس کاری .حرارت .معماری ساخت یعنی داخل سی پو از چه تشکیل شده و چه نوع الیازی در قطعا ت انها بکار رفته؟با سپاس
कभी हार
عزیزم این موضوع خیلی کلی و طولانی هست ! چون اینتل و ای ام دی هرکدوم چندین معماری در چندین سری دارند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه سری خاصی را مشخص کنید اما یکسری مشترک هستند مثلا :
1- استفاده از سلیکون به عنوان نیمه هادی و ویفر در هر دو شرکت .
2- ای ام دی از الیاژ مس در ساختار استفاده میکنه و اینتل از آلومینوم که باعث کمتر شدن کارایی و بالا رفتن دما در پردازنده های اینتل شده !
3- فرکانس کاری که چرخه ها متفاوت هست ( من در تاپیک قبلی توضیح دادم . ) اما معمولا فرکانس بالاتری از اینتل معادل با فرکانس پایین تر ای ام دی هست به دلیل بیشتر بودن کارایی ای ام دی .
4- معماری ساخت هم شما سری بدین من در خدمتم توضیح میدم ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (06-04-07)
ایا در ویندوز xp32bit پردازنده های دو هسته ای حداکثر کارای رو به مامیدن.یا نه در نسخه دیگه ویندوز پردازنده های دوهسته ای حداکثر کارای رو به مامی دن.یا نسخه بعدی ویندوز مثلا xp 64bitیا ویستا بهتر پرفرومنس (حداکثر کارای) رو میدن واین سی پو بیشتر برای چه نسخه های ویندوز بهتر است؟ اگر جای اشتباه بیان شد ببخشید
trance:above&beyond
कभी हार
دوست عزیز من خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیزم اصلا این طور که شما فکر میکنید که نیست که بستگی به ورژن ویندوز داشته باشه بلکه این دو هسته در کار های مختلف در به اشتراک گذاشت اطلاعات و عملیات بین یکدیگر سریعتر و با قدرت بیشتر عمل میکنند و به ورژن ویندوز کاری نداره عزیزم مثلا شما داری برنامه نویسی میکنی ، همان زمان هم داری با 3Max یا Maya رندر میکنی در این زمان این دو تا پدازش در دو هسته به صورت جدا انجام شده و در نهایت با یکدیگر شیر میشوند . البته در خیلی از کار ها از هر دو هسته برای یک عملیات استفاده میشه که خیلی این کار سرعت را بیشتر میکنه ....
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (05-04-07)
|
|
Administrator
مــــوافقم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
پس با اینحساب باسه كسایی كه كار سنگینی با دستگاه نمیكنن گرفتن سی پی یو های دو هسته ای منطقی نیست و در كل یه هزینه اضافیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت در این مورد چیه
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
دقیقا همینطوره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_M@X برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
میشه گفت این طوریه اما الان دیگه قیمت ها به گونه ای شده که خرید دو هسته ای به صرفه تره یعنی اینقدر فاصله ی قیمت ها اندک شده که خرید تک هسته ای صرف نمیکنه مثلا وقتی Athlon 64 X2 3800+ نود هزار تومن و 4000+ تک هسته ای 102 تومن شما کدوم را میگیرید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_M@X برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks