Admiral_Hunter (17-09-14), ehsan1377 (16-09-14)
سلام دوستان
من برای محل کارم نیاز به یک سیستم رندرینگ بسیار قوی دارم.
طبق اخباری که شنیدم مادربردهای X99 وارد بازار شدن. برای اینکه بتونم انتخاب خوبی داشته باشم شروع کردم به وب گردی و بررسیهای مختلفو خوندن که با این دو مطلب برخورد کردم
Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews
[Phoronix] My Core i7 5960X + MSI X99 Experience So Far: It's Smoking, Really
در لینک اول از مادربرد ASUS X99 Deluxe و در دومی از MSI X99S SLI Plus استفاده شده.
در هر دو مورد دود از سیستم بلند شده و بخشهایی از مادربرد صدمه دیدن...
سایتهایی که این مشکل براشون پیش اومده در حال پیگیری هستند و هنوز دلیل قطعی مشکلو اعلام نکردند ولی به طور ضمنی از اصطلاح Motherboard Failure استفاده میکنند.
میخواستم نظر شما رو هم بدونم. اگه تجربه عملی در این خصوص دارید یا در موردش مطالعه داشتید ممنون میشم راهنماییم کنید...
چه برندی بگیرم؟ چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
سیستمی که میخوام بخرم کلی خرج رو دستم میزاره. اصلاً نمیتونم ریسک همچین اتفاقیو قبول کنم
تشکر از وقتی که مگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (17-09-14), ehsan1377 (16-09-14)
|
نظر من روی گیگابایت و مدل GA-X99-UD4 به خاطر قسمت تغذیه قدرتمند تا حالا هیچ گونه گزارشی از خرابی مادربردهای x99 گیگابایت مشاهده نشده
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD4 (rev. 1.0)
این هم بررسی این برد
Gigabyte X99-UD4 Review - Motherboards > Intel > X99 - Reviews : ocaholic
سلام - کمی زود اقدام به مشاوره گرفتن کردید... این مادربردها 1 ماه دیگه به صورت انبوه در کشور ما موجود خواهند بود.
کاربریتون چیه؟ چقدر بودجه در نظر گرفتین؟
توصیه می کنم برای کلیت شرایط یه مشاوره بگیرید. نه برای خرید سیستم. خیلی خیلی زود هست از الان مشاوره ی خرید سیستم بگیرید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش هدفم از ایجاد این تاپیک مشاوره خرید نبود
این سیستمو تا نهایتاً 2 ماه دیگه باید بخرم و قطعاً صبر میکنم تا مادربردهای X99 و رمهای DDR4 در بازار موجود شن
سقف بودجه احتمالاً تا 12 میلیون باشه ولی فعلاً تا قیمت قطعات معلوم نشه بهش فکر نمیکنم
نرم افزارهای مورد استفاده عموماً اینها هستند: 3DS max - Maya - Zbrush - After Effects - Photoshop - V-ray - ...
هدفم از این مشاوره اینه که یه دید کلی نسبت به چیزی که میخوام پیدا کنم. برای همین رفتم دنبال خوندن بررسیهای مختلف این مادربردها و رمهای DDR4 و پردازنده i7 5960X
آخرین ویرایش توسط kamkhiz در تاریخ 16-09-14 انجام شده است
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقاً در لینک دومی که در بالا اشاره کردم تصمیم گرفتند یه مادربرد گیگابایت جایگزینMSI X99S SLI Plus کنن...
میدونم که نباید تعصب به برند خاصی داشت ولی اینکه آدم به اسم چنتا برند اعتماد داشته باشه خیلی میتونه تو خرید کمک کنه...
اگه امکان داره در مورد گارانتی این قطعات هم توضیح بدید. فروشندهها از اصطلاح «اصلی» و «متفرقه» استفاده میکنن که برای من کافی نیست
برندهای مختلف چه گارانتیهای معتبری دارن؟
خب... خوبه. مشخصه درک درستی دارین در این مورد.
با توجه به اینکه کاربری ورک استیشن دارید و بیشتر کاربری شما CPU Based هست، توصیه می کنم به مادربردهای سری WS فکر کنید. مثل Asus Z10PE-D8 WS می تونه گزینه ی بسیار ایده آلی باشه براتون و دو تا زئون ورژن 3 حدود 2 میلیونی روش نصب کنید. (مثل Xeon E5-2620 V3)
اما اگر کاربریتون در حوزه ی گیمینگ حرفه ای یا رندرهای مبتنی بر گرافیک هم هست، Asus X99-E WS تک سوکت توصیه می کنم که بودجه ی لازم برای کارت گرافیک هم داشته باشید.
اگر می بینید از برخی از مادربردها اشکال یا ایراد فنی رویت شده؛ جای نگرانی نیست. با آپدیت بایوس به ورژن جدید، قطعاً این مشکلات حل خواهد شد و بدون شک کمپانی سازنده دست روی دست نخواهد گذاشت تا محصولش به صورت مشکل دار به بازار عرضه بشه. در غیراینصورت قطعاً میلیاردها دلار ضرر متحمل خواهند شد.
*MoJtAbA* (16-09-14), Admiral_Hunter (17-09-14), kamkhiz (16-09-14)
|
مادربرد گیگابایت رو آواژنگ وارد میکنه . خدماتش هم همیشه خوب بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamkhiz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
msi هم ماتریکس و اسوس هم چندین کانال وارد میشه . هم شرکتی هم گارانتی ویستا و سازگار
Admiral_Hunter (17-09-14), kamkhiz (16-09-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش زیاد در مورد سیستمهای دو پردازندهای و تفاوت عملکردشون با تک پردازندهای ها چیزی نمیدونم. ممنون از اینکه اشاره کردید، حتماً در موردشون تحقیق میکنم
تا جایی که خودم با وب گردی فهمیدم به نظر میاد چیپ X99 و پردازنده (i7-5960X (20 MB Cache, up to 3.50 GHz جوابگوی نیازم باشه ولی هیچ اطلاعی در مورد تفاوت قیمتی این ترکیب با پیشنهادی که شما دادید ندارم
در مورد خرید برد ایسوس هم بعد از مطلبی که راجع به سوختنASUS X99 Deluxe خوندمکمی شک پیدا کردم.
البته نمیشه یک مورد رو به کل داستان ربط داد، اگه گارانتی معتبری داشته باشه و بشه روی تعویض قطعه در صورت آسیب دیدن حساب کرد مشکلی نیست
Hessam II (16-09-14)
اون ایراد اسوس باعث خرابی پردازنده هم میشه . بهتره احتیاط کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamkhiz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی این برد هم فکر کنید.
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD7 WIFI (rev. 1.0)
گارانتی خوب رو (تو ایران ) میشه گفت گیگا داره.
البته این بورد هم بد نیست
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.0)
- - - Updated - - -
رم های DDR4 هم که باید gskill بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kamkhiz (17-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks