سلام دوست عزيز. با تشکر از لطف شما نسبت به سايت.
اين مبحثي که شما مي فرمائيد خيلي کلي و پيچيده هست و خيلي مطالب و ... ميشه در موردش گفت. اما شما اگر سوالي داريد بفرمائيد تا راهنمائيتون کنم.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. با تشکر از لطف شما نسبت به سايت.
اين مبحثي که شما مي فرمائيد خيلي کلي و پيچيده هست و خيلي مطالب و ... ميشه در موردش گفت. اما شما اگر سوالي داريد بفرمائيد تا راهنمائيتون کنم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لطفتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته مطلب کلی هست ولی پیچیده نیست. به نظر من خوبیش هم به همین کلی بودنشه. باور کنید که بررسی جزئی مدلهای مختلف بسیار پیچیده تره . مثلا همین سوال و جوابی که شما می فرمایید ، پاسخ سوالاتی که شما میدید فقط و فقط به درد خوده من می خوره و شاید به کار کس دیگه ای نیاد
درست مثل این میمونه که شما برای حل 100 تا مساله فیزیک یه فرمول یاد من بدید یا اینکه بیایید دونه دونه مسائل رو خودتون حل کنید و جوابش رو به من بدید. به نظر شما کدومش بهتره؟
آقاجون منظورم اینه که اگه ماهیگیری یاد کسی بدید بهتر از اینه که یه ماهی بهش بدید ، هرچند ممکنه سختتر باشه
موفق باشید
nima_hl (27-04-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز.برخي از مطالب تخصصي و تجربي پيچيده هست. نهايتا اينکه بايد خود طرف هم استعداد و علاقه ماهيگيري(در اون مثال نوعي) رو داشته باشه. اما عموما اينجا ميان که فقط ماهي تحويل بگيرن و برن و اهل يادگيري نيستن و چون نيازي ندارن وقتشونو روي چيزهاي مهمتري ميزارن.
مثلا طرف که مي خواد طراحي صفحات وب انجام بده يه سيستم مي خواد واسه کارش که شايد تا 5 سال ديگه هم جوابشو بده. پس به جاي اينکه بياد سخت افزار و آيتمهاي تخصصي اون رو ياد بگيره وقتشو روي ياد گيري شاخه تخصصي خودش و تازه هاي اون ميزاره(گر چه از نظر من نوعي صحيح نباشه).
J.Naderiii (30-04-10), mohy (29-04-10), ripek (29-04-10)
کاربر شهرسختافزار
آقا رضای عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست . کمتر کسی اهل بحث تخصصی هست. اما باور کنید برای اونهایی که علاقه و استعداد دارن اینقدر مطالب در زمینه سخت افزار کمه که همیشه سردرگم می مونن.
به هر حال من نمیگم که بیاییم و به زور به کسی چیزی رو که علاقه نداره یاد بدهیم و فقط تاپیک های تخصصی بزنیم و بقیه ی موارد رو تعطیل کنیم . حرف من اینه که یه تاپیک برای آموزش سخت افزار نیازه( البته بستگی به صلاحدید مسئولین سایت داره) و چقدر خوبه که نیاز هر دو گروه با هم برآورده بشه.
ripek (01-05-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا رضای عزیز
حق با شماست . کمتر کسی اهل بحث تخصصی هست. اما باور کنید برای اونهایی که علاقه و استعداد دارن اینقدر مطالب در زمینه سخت افزار کمه که همیشه سردرگم می مونن.
به هر حال من نمیگم که بیاییم و به زور به کسی چیزی رو که علاقه نداره یاد بدهیم و فقط تاپیک های تخصصی بزنیم و بقیه ی موارد رو تعطیل کنیم . حرف من اینه که یه تاپیک برای آموزش سخت افزار نیازه( البته بستگی به صلاحدید مسئولین سایت داره) و چقدر خوبه که نیاز هر دو گروه با هم برآورده بشه.
آخرین ویرایش توسط mohy در تاریخ 29-04-10 انجام شده است
reza76622201 (29-04-10), ripek (01-05-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks