توضیحات در مورد مشکل ایجاد شده:
یک دلیل بیرونی داره.چون مین دست کسی بوده و اون رو از اون طرف برام اوردن و زمانی که به دست من رسید دقیقا پلاستیک های محافظتی از مین کلا گوشه هاش خورد شده بود. معلوم بود که طرف مین رو گذاشته بین بار ها و مامورین هواپیمایی عزیز هم مثل این که بدون توجه و بدون خبر از همه جا هر کاری با کارتون مین کردن.
و خلاصه این که روز اول که به دست من رسید احساس می کردم یه جورایی مشکل داره.
خلاصه من داشتم e8600 رو توی فرکانس 4.9 پایدار می کردم که ولتاژ 1.65 دادم به مین (NB) و کلا هم هواسم به درجه حرا رت نبود ولی مطمعنم که دما این قد نبوده که برای مین مشکل پیش بیاره.در نهایت توی تست wprim دیدم که سیستم یکدفه خاموش شد. هر کاری کردم حتی یک هفته بدون باطری گذاشتم باز هیچ فرقی نکرد.
تا کلید رو می زدم یک استارت 1 ثانیه ای میزد و خاموش می شد. توی دیباگرش هم هیچی نشون نمی داد.
بعد تصمیم گرفتم کارت گرافیک رو بیارم بیرون و بدون کارت تست بگیرم شاید شوک وارد بشه به مین و بیاد بالا ..
و کارت رو بیرون اوردم و همچین که دکمه رو زدم صدای" تق" اومد و دیدم موسفت بالای رم ها دچار ترک شده.
-------------
حالا من موندم و این شاخ گنده روی سرم که اگه قرار بود این مین به این الکی باشه این همه نفر نمی رفتن دمبالش و زیر فشار های زیاد تست بگیرن.
این هم تصویر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks