AMD>INTEL (07-05-16), خبات کریمی (07-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA-Z170X-Gaming GT از رم های DDR4 با حداکثر فرکانس 3866 در حالت اورکلاک بهره می بره در حالی که Maximus VIII Formula از رم های DDR4 با حداکثر فرکانس 3733 بهره می بره (برنده: گیگابایت )
GA-Z170X-Gaming GT از Quad-GPU CrossFireX بهره می بره و Maximus VIII Formula از 3-Way CrossFireX بهره می بره (برنده: گیگابایت)
GA-Z170X-Gaming GT دارای کارت Creative® Sound Core 3D است و Maximus VIII Formula دارای کارت ROG SupremeFX است که به نظر من اونقدرها تفاوتی ندارن از نظر تئوری . باید در عمل بشنوم تا بتونم نظر بدم
در بقیه موارد هم هر دو مادربرد مشکلی ندارن و هر دو کارایی بالایی دارن و یکسری هیاهوها هم وجود داره که هر برندی سعی می کنه با استفاده از اسامی خاص و تبلیغات و تصاویر مصنوعی مشتری رو به سمت خودش بکشونه ولی در عمل تفاوتی ندارن
فقط ایسوس یک پورت u.2 داره و یک پورت m.2 و گیگابایت دو تا پورت m.2 داره که برنده ایسوسه ولی با توجه به قیمت ssd هایی که به پورت m.2 وصل می شن فکر نمی کنم که پورت u.2 در ایران با این قیمت ها کاربردی داشته باشه و عملا بدون استفاده می مونه
حتی تو اون مواردی که گیگابایت رو برنده اعلام کردم تفاوت جزئی است و اصلا کاربردی ندارن یعنی باز می رسم به همون نقطه اول که چون کیفیت، جز لاینفک محصولات گیگابایته و قابلیت اطمینان بیشتری رو با توجه به سابقه گذشتش از خودش نشون داده من گیگابایت رو انتخاب می کنم ولی با خرید ایسوس فکر نمی کنم کسی ضرر کنه بالاخره مادربرد بالای یک میلیونه و کیفیت لازم رو داره ولی تضمین می کنم عمر مادربرد گیگابایت در شرایط یکسان و نگهداری درست بیشتر باشه (با توجه به سابقه)
بازم بقیه دوستان بیان اونایی رو که من وقت نکردم اشاره کنم رو بگن (مثل تعدا usb ها و ...) تا اطلاعات هممون بیشتر بشه
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 07-05-16 انجام شده است
AMD>INTEL (07-05-16), خبات کریمی (07-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه بحثی رو هم که می خوام مطرح کنم اینه که وقتی ما داریم از این فروم استفاده می کنیم نباید فروشگاه های دیگه رو وارد این سایت کنیم و حتی در صورت مشاوره برای خرید قطعات مختلف، بهتره از فروشگاه همین فروم که آریا کامپیوتره خرید کنیم
الان که بعد از مدت ها برای اطلاع از قیمت ها وارد این سایت شدم، دیدم که نماد اعتماد الکترونیکی رو هم گرفته و پلیس فتا تاکید کرده فقط از فروشگاه هایی که این نماد رو دارن خرید کنید و بنابراین این فروشگاه معتبر و کاملا قانونیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پانوشت :
همونطوری که من از برد گیگابایت یا ایسوس نفعی نمی برم از فروش آریا کامپیوتر هم نفعی نمی برم و ارتباطی به من نداره فقط یه بحث اخلاقی بود و دوست داشتم هر کسی این تاپیک رو می خونه به این نکته توجه کنه و نیاد از اینجا مشاوره بگیره و بره از یه فروشگاه اینترنتی دیگه خرید کنه
من Z170X-Gaming GT رو انتخاب میکنم البته ایسوس هم عالیه ولی به نظر من طول عمر بردای گیگابایت از همه بردا بیشتره.درضمن چیپستهای صوتیش تکه.مورد آخر هم رنگ بندی Z170X-Gaming GT
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 07-05-16 انجام شده است
AMD>INTEL (07-05-16), Commilion (04-02-17), mohammad- (07-05-16), خبات کریمی (07-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عذر میخوام مسابقه دومیدانی یا فوتبالی چیزی هست؟ آخه برنده اعلام می کنید برا همون عرض کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (26-07-16), Mr. DB! (08-05-16), خبات کریمی (08-05-16)
|
وقتی دو چیز رو با هم مقایسه می کنیم در ابتدا به صورت کلی نمی تونیم با هم مقایسه کنیم باید اول در جزئیات مقایسه بشن و در دنیای کامپیوتر این مرسوم شده وقتی می خوان دو چیز رو با هم مقایسه کنن در هر قسمت، برنده اون قسمت رو مشخص می کنن حتی اگه اون دو چیز، یک چیز مجازی مثل ویندوز باشن شما لینک زیر رو ببین منظورم رو بهتر متوجه می شیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aliover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(به کلمه winner توجه کن)
Windows 10 vs Windows 8.1: which is best for you? | IT PRO
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 08-05-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks