Aliover (08-05-16)
بحث این تاپیک صرفاً روی قیمت در برابر کاراییه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربرا غالباً با قیمت داخل ایران مادربورد رو می خرن نه قیمت جهانی....
http://lioncomputer.ir/product/6273/...70X-Gaming+GT/
http://lioncomputer.ir/product/7336/...+VIII+Formula/
Just DO IT
Aliover (08-05-16)
قیمت ها در لیست قیمت شهرسخت افزار موجود هست . دوستان لطفا لینک سایت های فروش را قرار ندید .
با تشکر
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 16 اردیبهشت
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مادربردی مثلا ایسوس 390 دلار باشه و مادربرد دیگه ای مثلا گیگابایت 230 دلار باشه این رو می رسونه که به اختلاف همین قیمت یعنی 160 دلار ایسوس این فرصت رو داره که کیفیت قطعات مادربرد خودش رو بهتر کنه بنابراین ممکنه برای افراد عادی که قیمت رو در ایران تقریبا هم سطح می بینن سو تفاهم ایجاد کنه و گرنه اونایی که به این مسائل آشنا هستن می دونن که مادربرد 230 دلاری گیگابایت قدرت این رو داره که با مادربرد 390 دلاری ایسوس رقابت کنه و این بحث ارزش خرید رو می رسونه یعنی نسبت قیمت به کارایی
ضمن احترام به شما، من شما رو از آقای مسلمی جدا نمی دونم و فکر می کنم که یک روح ایسوسی هستید در دو بدنضمن اینکه در نظر داشته باشید تاپیک توسط بنده ایجاد شده و دو مادربرد مذکور هم توسط من در مقابل هم قرار گرفته اند
alksdj (07-05-16), خبات کریمی (07-05-16)
خواهش میکنم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر طور که راحت هستید و یا به صلاح هست فکر کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر این باور هستم تملق برای یک برند و جانب داری کورکورانه و متعصبانه، "احمقانه" است، چراکه به جای برند، باید محصولات رو با همدیگه مقایسه کرد چون هر سازنده ای میتونه محصولات خوب و بد داشته باشه، پس من به جای برندها، مدل محصولات رو می بینم و مدل هارو مقایسه میکنم.
آخرین ویرایش توسط خبات کریمی در تاریخ 07-05-16 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم با شما کاملا موافق هستم ولی باید محصولات رو بر اساس قیمت واقعیشون که قیمت جهانی است (و نه قیمت کاذب) در یک کلاس کاری قرار بدیم و با هم مقایسه کنیم
پس لطفا در این مقابسه مادربرد های هم قیمت رو از برندهای ازراک و ام اس آی و evga برای مقایسه قرار بدین تا نکنه برای دوستان و بازدیدکنندگان این سو تفاهم پیش بیاد که ما داریم از گیگابایت و ایسوس طرفداری می کنیم و برای محصولات برندهای دیگه ارزشی قائل نیستیمپس من به جای برندها، مدل محصولات رو می بینم و مدل هارو مقایسه میکنم.
دوست من، مگه من/شما یا هر کس دیگه ای میخواد/میتونه کمپانی گیگابایت یا ایسوس یا هر کمپانی دیگه ای رو اعتبار سنجی کنه؟(همون کی بهتره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر سنجی در مورد دو محصول با قیمت نزدیک از دو برند پرفروش بازار هست، به همین سادگی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و باز هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه شما از کجا مطمئن هستید Z170X-Gaming GT از مدل ایسوس بهتر نباشه؟
افراد عادی نمی تونن اعتبار سنجی کنن و صد در صد یک نفر تحصیل کرده این رشته هم نمی تونه اینکار رو به تنهایی انجام بده ولی وقتی محصولات چند برند به تعداد میلیونی فروش می ره و در نهایت لقب با کیفیت ترین به گیگابایت می رسه این می تونه یک اعتبار سنجی عمومی و واقعی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشخصات این دو مادربرد رو هنوز نگاه نکردم و الان وقت ندارم که مقایسشون کنم ولی به طور کلی از نظر کیفیت گیگابایت رو برنده می دونم
ضمن اینکه بحث من سر مقایسه درست است اگه با مقایسه دو محصول در یک کلاس کاری ایسوس برنده بشه من ضرری نمی کنم و اگه گیگابایت پیروز بشه منفعتی نمی برم ولی می دونم این مقایسه درست نیست
شما چرا این مادربرد ایسوس رو با Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1 مقایسه نمی کنی؟
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 07-05-16 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عزیز الان دیگه رسماً گفته های خودتون رو نقض کردین و این کاملاً میتونه معنا دار باشه، مقایسه مادربرد 1 میلیون و 800 هزار تومانی (512 دلاری) با مادربرد 1 میلیون و 300 هزار تومانی (390 دلار) از نظر شما منصفانه تر هست؟ چه با پول بلاد کفر چه با پول رایج مملکت خودمون خیلی بی معنیه. یعنی شما قصد خرید مادربرد داشته باشید 500 هزارتومان بالا پایین فرقی نداره براتون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که قانع شدم و دیگه حرفی ندارم، هر طور که دوست دارید تفسیر کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اتفاقا از پرسیدن این سوال می خواستم مطلبی رو برسونم
مادربرد asus Maximus VIII Formula حدود 390 دلاره و مادربرد gigabyte Z170X-Gaming GT حدود 230 دلاره و
مادربرد Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1 حدود 480 دلاره
شما حاضرید مادربرد Maximus VIII Formula که 160 دلار گرون تر از gigabyte Z170X-Gaming GT است رو با هم مقایسه کنید
اما حاضر نیستید که مادربرد Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1 رو که فقط 90 دلار گرونتره از asus Maximus VIII Formula است رو با هم مقایسه کنید
اون قیمت ها هم تو ایران برای مقایسه دو محصول راه درستی نیست که کدوم با کیفیت تر و بهتر هستن تو کشوری که به قول آقای مابلی کهن قیر 1000 درصد میره روش و بنز S500 که در بازار جهانی 160 هزار دلاره و تو ایران بیشتر از دو میلیارد قیمت داره نمی شه با این قیمت ها در ایران کیفیت و بهتر بودن چیزی رو معلوم کرد
اما اگه شما فقط منظورت اینه که تا یک میلیون و سیصد هزار کدوم مادربرد بهتره و تصمیم نداشته باشید که از این موضوع برای بهتر بودن ایسوس نسبت به گیگابایت استفاده کنید من هم مشکلی ندارم ولی باید همه وقت بزارن بررسی کنن و review های جهانی رو ببینن و اونوقت انتخاب کنن برنده رو
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 07-05-16 انجام شده است
خبات کریمی (07-05-16)
دوست من موضوع خیلی ساده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یک میلیون و 300 هزار تومان بودجه برای مادربرد دارید، کدام مدل را انتخاب می کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks