قیمت ها در لیست قیمت شهرسخت افزار موجود هست . دوستان لطفا لینک سایت های فروش را قرار ندید .
با تشکر
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 16 اردیبهشت
قیمت ها در لیست قیمت شهرسخت افزار موجود هست . دوستان لطفا لینک سایت های فروش را قرار ندید .
با تشکر
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 16 اردیبهشت
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه بحثی رو هم که می خوام مطرح کنم اینه که وقتی ما داریم از این فروم استفاده می کنیم نباید فروشگاه های دیگه رو وارد این سایت کنیم و حتی در صورت مشاوره برای خرید قطعات مختلف، بهتره از فروشگاه همین فروم که آریا کامپیوتره خرید کنیم
الان که بعد از مدت ها برای اطلاع از قیمت ها وارد این سایت شدم، دیدم که نماد اعتماد الکترونیکی رو هم گرفته و پلیس فتا تاکید کرده فقط از فروشگاه هایی که این نماد رو دارن خرید کنید و بنابراین این فروشگاه معتبر و کاملا قانونیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پانوشت :
همونطوری که من از برد گیگابایت یا ایسوس نفعی نمی برم از فروش آریا کامپیوتر هم نفعی نمی برم و ارتباطی به من نداره فقط یه بحث اخلاقی بود و دوست داشتم هر کسی این تاپیک رو می خونه به این نکته توجه کنه و نیاد از اینجا مشاوره بگیره و بره از یه فروشگاه اینترنتی دیگه خرید کنه
کاربر فعال انجمن سختافزار
من Z170X-Gaming GT رو انتخاب میکنم البته ایسوس هم عالیه ولی به نظر من طول عمر بردای گیگابایت از همه بردا بیشتره.درضمن چیپستهای صوتیش تکه.مورد آخر هم رنگ بندی Z170X-Gaming GT
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 07-05-16 انجام شده است
AMD>INTEL (07-05-16), Commilion (04-02-17), mohammad- (07-05-16), خبات کریمی (07-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks