برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث روی برند نیست، این تاپیک روی قیمت در ازای کارایی می گرده
ممکنه در ظاهر بحث شما روی یک مدل خاص باشه ولی در اصل هدف شما بحث روی برنده و این کار رو بسیار حساب شده انجام دادید
یه سوالی از شما دارم آخه چطور می شه مادربرد 230 دلاری گیگابایت رو با مادربرد 390 دلاری ایسوس برای نظر سنجی قرار می دید مگه می شه چون قیمتشون تو ایران یکیه پس توی یه کلاس کاری هستن
دوست من، این مادربورد درهمین سایت مورد بررسی دقیق قرار گرفته، پس یه نگاه به کل بررسی بنداز!! نویسنده برای امثال شما زمان می ذاره و ...
من خودم مسلط به سه زبان هستم و راحت می تونم ویژگی های هر سخت افزاری رو از سایت های مربوطش بخونم و تست هاش رو هم در سایت های معتبر نگاه کنم ولی چون به دلیل پایان نامه وقت ندارم که وارد این مسائل بشم ترجیح می دم اونایی که به این موضوع علاقه دارن برن و مطالب رو ترجمه کنن و برای دیگر دوستانشون قرار بدن
اصلا مگه امکان داره مادربردهای جدید گیگابایت از مادربردهای قدیمی ترش بدتر باشه یعنی کیفیت و ویژگی ها در مدل های جدید افت کرده لازمه بادآوری کنم هر شرکتی که به یک تکنولوژی دست پیدا می کنه اون رو جز استانداردهای خودش قرار می ده تا زمانی که بتونه اون تکنولوژی رو بهتر کنه پس امکان نداره یک شرکت اون هم گیگابایت عقبگرد داشته باشه و این مسائل در ذهن شما میگذره و شما اینطور فکر می کنید وگرنه نتیجه تست های جهانی که این رو نشون نمی دهنکته دیگه در مورد مادربوردهای گیگابایت اینه که متاسفانه مثل ایسوس در زمینه تایمینگ پایین خیلی خوب عمل نمی کنن، سری z87 خوب بود اما به بعد دیگه مثل اونو ندیدیم
چرا ایسوس بهترین کارت صدا رو روی مادربوردهای خودش نمیذارهاگر کارت صدای مادربورد های گیمینگ جواب کارتون رو نداد (که اگر گیمر سطح بالا یا ادیتور سطح متوسط رو به بالا هستید، رو حتماً میده) اوکی! بیشتر هزینه کنید و یه کارت صدا بخرید
اصلا این سوال من بود که چرا ایسوس کارت صدای 200 دلاری روی مادربرد 390 دلاریش نمی ذاره چرا الکی حرف تو دهن آدم می ذاری
من گفتم که بررسی کن ببین کدوم کارت صدا از بین این سه تا بهتره
یا من کی گفتم که مثلا کارم بالاتر از گیمر هاست که برم کارت صدای حرفه ای بخرم
!تمام نرم افزار هایی که هر کمپانی به صورت باندل رایگان روی قطعاتش می ذاره مطمئناً هزینه داره ولی برای کاربر تقریباً رایگان تموم میشه. اگر بخواین این نرم افزار ها رو جداگانه تهیه کنین باید هزینه های بالایی براش بپردازین. مثل ROG RAMCache که نرم افزارهای معادلش از 30 دلار تا 60 دلار برای شما آب می خوره!
یا ASUS Secure Erase که تو هیچ برنده دیگه این نیست
الان گرونترین نرم افزارها تو بازار ایران با قیمت بسیار ناچیزی فروخته می شن و یا برای دانلود هست از طرفی من هنوز از هیچکدوم از نرم افزارهایی که به طور رایگان در مادربردم قرار داره استفاده نکردم و اصلا به کارم نیومده فقط یکبار بایوس مادربردم رو آپدیت کردم با نرم افزار خودش
اکثر این نرم افزار ها غیر کاربردی هستن حتی خیلی از ویژگی های مادربردها هم همین طور (منظورم ویژگی های فرعیه) شاید افراد خیلی خاصی به سرشون بزنه که استفاده کنن ولی بقیه اصلا دست نمی زنن و برای همه کیفیت مهمه مخصوصا تو این بی پولی ها و فشار اقتصادی ، کسی دنبال این نیست که این مادربرد 8 تا usb داره و اون یکی 9 تا
همه دنبال این هستن که چیزی بخرن که عمر بالایی داشته باشه و نخوان مدام براش هزینه کنن
مادربرد گیگابایت همونیه که این خواسته رو برآورده می کنه
Bookmarks