یعنی خوشم میاد که با گارد بسته و هجوم از سمت رو به رو اومدی انگار تو رینگ!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر من!!
یکم آرومتر!
نکته اول» اطلاعات فنی خودتون رو به صورت حقیقی یکم بهبود بدید
نکته دوم» بنده سالیان سال با تمام این برند هایی که شما منشن می کنی کار کردم و کار می کنم، دوستان در این سایت هم بنده رو کاملاً می شناسن، به پست اول اسارتر هم نگاهی بندازین متوجه می شین چه کسایی تو تاپیک قرار صحبت کنن و نظر بدن! لطفاً سوال یا پاسخ هاتون با منطق باشه
بحث روی برند نیست، این تاپیک روی قیمت در ازای کارایی می گرده
دوست من، این مادربورد درهمین سایت مورد بررسی دقیق قرار گرفته، پس یه نگاه به کل بررسی بنداز!! نویسنده برای امثال شما زمان می ذاره و ...یعنی به نظر شما چون ایسوس نورپردازی داره پس مادربرد بهتریه (به حق چیزهای ندیده و نشنیده)
رجوع بشه به بررسی های سری ROG و Pro Gaming ایسوس در همین سایت (حد اقل)اگه این نرم افزار ها رو فقط یک گیمر درک می کنه پس چرا شما و دوستتون از مردم عادی درباره این موضوع نظر سنجی می کنید چون همه که گیمر نیستن بخوان این مسائل رو بدونن و ممکنه همینجوری به برند مورد علاقشون رای بدن و نتایج اشتباه در بیاد
برای اطلاع شما دوست عزیز بنده توسط 4 برند تولید کننده رم از جمله GSKILL که شما در موردش بحث می کنی، ساپورت می شم و تمام این مدل هایی که شما نهایتاً می تونی در PR ببینی رو تست می کنم و براشون فیدبک می فرستم... این بحث پشتیبانی نکردن از رم های دیگر کمپانی ها رو به خود بچه های گیگابایت هم اطلاع دادم، نکته دیگه در مورد مادربوردهای گیگابایت اینه که متاسفانه مثل ایسوس در زمینه تایمینگ پایین خیلی خوب عمل نمی کنن، سری z87 خوب بود اما به بعد دیگه مثل اونو ندیدیم!به نظر من اگه گیگابایت حرفی برای گفتن در زمینه رم و اورکلاکینگ 2D داشته باشه باید قدرتش رو روی سری LN2 نشون بده، ولی با اینکه همه کمپانی ها بهتریناشون رو عرضه کردن گیگابایت هنوز داره تستش می کنه و ... (اگه در این زمینه ها نیاز اطلاعات بیشتر داری تو پیام خصوصی می توینم با هم در ارتباط باشی) ضمناً با توجه به جایگاه شغلی بند، در زمینه قطعات ایسوس هر سوالی دارین می تونین بپرسین و بنده پاسخ گو هستم.برای مادربرد بالای یک میلیون باید بهترین رم رو قرار داد که جی اسکیل و کورسیر بهترین هستن و هر مادربرد در سایت اصلیش رم هایی که روش تست شدن و مشکلی نداشتن رو آورده که می شه رم رو طبق اون انتخاب کرد برو حتما نگاه کن سامسونگ رو هم تست کردن و انواع رم نیز با این مادربرد سازگاری داره
و اما این مورد شما که اتفاقاً سوال خیلی از کاربرای دیگه هم هست!اگه شما واقعا طرفدار مادربرد ایسوس هستی بیا و یکسری اطلاعات حرفه ای از این مادربرد ها قرار بده مثلا ROG SupremeFX رو با ALC1150 و Creative Core3D CA0132 مقایسه کن
- چرا ایسوس بهترین کارت صدا رو روی مادربوردهای خودش نمیذاره؟!
ببینید کیفیت کارت صوتی مادربورد های ایسوس انصافاً خیلی خوبه
با نرم افزار هایی هم مثل Sonic Radar و.... برای گیمر ها می تونه در هنگام بازی یا کارهای دیگه حیلی کارامد داشته باشه (اگه در این مورد می خواین بحث کنین یه تاپیک مجزا براتون میزنم و به بحث می پردازیم)
اما مهم ترین نکته در این رابطه:
ایسوس خودش تولید کننده رده بالاترین کارت صداهای سری گیمینگه، پس دلیلی نداره که کارت صدای 200 دلاری رو روی مادربورد بذاره و قیمت رو بخاطر یه کامپوننت که همه نیاز ندارن بی خودی بالا ببره
اگر کارت صدای مادربورد های گیمینگ جواب کارتون رو نداد (که اگر گیمر سطح بالا یا ادیتور سطح متوسط رو به بالا هستید، رو حتماً میده) اوکی! بیشتر هزینه کنید و یه کارت صدا بخرید!
نکته بعدی:
تمام نرم افزار هایی که هر کمپانی به صورت باندل رایگان روی قطعاتش می ذاره مطمئناً هزینه داره ولی برای کاربر تقریباً رایگان تموم میشه. اگر بخواین این نرم افزار ها رو جداگانه تهیه کنین باید هزینه های بالایی براش بپردازین. مثل ROG RAMCache که نرم افزارهای معادلش از 30 دلار تا 60 دلار برای شما آب می خوره!
یا ASUS Secure Erase که تو هیچ برنده دیگه این نیست!
Sakhtafzar Analyses ASUS Secure Erase - Revive Your Old SSD!
باز اگه نیاز به بحث خیلی تخصصیتر و فنی تری هست می تونیم باهم به صورت دوستانه تر ادامه بدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks