به نظرم انتخاب 4 هسته ای برای آینده عاقلانه تره
کدام یک از CPU هارو برای گیم انتخاب میکنید ؟ ( برای گیم های آینده )
E8400@4.00 GHz
450x9
Q9400@3.60GHz
450x8
با توجه به P/P
Q9400 تقریبا 245 هزار تومان و E8400 هم 185 هزار تومان .
اضافه میکنم :
هر کسی که نظر میده اگر لطف کنه و دلیل انتخابشو هم بگه خیلی عالی میشه .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 11-02-09 انجام شده است
|
به نظرم انتخاب 4 هسته ای برای آینده عاقلانه تره
Overclocker (11-02-09)
دوستان حتما نسبت کارایی به قیمت رو در نظر بگیرند 60 هزار تومان اختلاف قیمت این دو هست ولی آیا کارایی Q9400 به اندازه ی 60 هزار تومان پول بیشتر هزینه کردن هست ؟؟؟!!
شما برای آینده می خوای خب آینده یعنی بازی هایی مثل Alan Wake
این بازی طبق گفته ی خود سازنده ها کلا بر روی 4 هسته ای بهینه شده ! یعنی این قدر محاسبات سنگینی داره که 2 هسته ای کم میاره
پس 4 هسته ای بهترین انتخابه
:My Nickname®ângê®
Overclocker (11-02-09)
دلیلم رو پشت تلفن گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (11-02-09)
دوست من دیگه باید رفت سراغ Corei7 دور LGA775 رو خطر قرمز بکش
نسل اینده قوی تر و بهتر
COrei7 920
Overclocker (11-02-09)
|
مارو چه به Core i7 !!! بعدشم اختلاف 1 الی 10 فریم واسه من ارزش نداره چون باید زنگیمو خرجش بکنم و مین و رم و CPU رو عوض کنم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر از همه دوستان .
کلأ وقتی حرف از آینده زده می شه ، یعنی 4 هسته ای !!! چون تا چند وقت دیگه بازی ها هم برای کار با اون ها بهینه می شن. در ضمن وقتی که فرکانس یک 4 هسته ای رو بالا می برین ، تنها نقطه ی ضعفش تو بازی ها هم از بین می ره!! پس دلیلی نداره که یک 2 هسته ای بگیرین!!
به نظر من 60 تومان بیشتر برای اون 4 هسته ای می ارزه(البته قیمت بعضی از پردازنده ها در ایزان وقعأ ناعادلانه هستن!!)
Overclocker (11-02-09)
حسین من تنها کسی بودم که 8400 رای دادم:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری 8xxx از جمله سری های بودند که فوق العاده در طی سال 07 و 08 بودن این پردازنده ها از fsb بالا و دارای لایه های باز پشتیبانی می کردند کاری که در سری ایکستریم پردازنده های اینتل انجام می شد تنها تفاوتی که شرکت اینتل گذاشته بود اختلاف در باس اونها بود همون طوری که اطلاع دارید
اینتل هیچ گاه در سری q از 4 هسته واقعی استفاده نکرد و از دو هسته که هر کدوم در خودشون داری 2 هسته هستند استفاده کرد در core i7 رو اطلاع ندارم
همه می گفتند که در بازی GTA نیاز به چهار هسته ایست اما تفاوت فریم بین چهار هسته ای و دو هسته ای احساس نشد به دلیل استفاده هر یک از هسته ها فشار کمتری روی Q اعمال می شد اما تفاوت فریمی داشتن و فقط خنک تر بودند
اما در اور کلاک سری 8xxx می خوره سری q رو و در GTA می تونید مقایسه کنید که با اور کردن تفاوت فریم می تونید حس کنید
New Season
Overclocker (11-02-09)
Q9400 رو انتخاب کردم ولی حالا قیمتش یکم داره تغییر میکنه ! انتظار میشه داشت که بعد از عید یا همین یکی دو هفته دیگه 9400 به 220 و یا حتی به 210 و 9300 زیر 200 برسه !!!
سازگار ارقام هنوز جنساشو نداده بیرون اگر هفته دیگه بده بیرون حداقل یه کاهش کمی در پیش داره !
تشکر میکنم از تمامی کسانی که تو نظر سنجی شرکت کردن .
D J V A H I D (12-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks