سلام
دوستان من سال 81(دقیق یادم نیست)یک سیستم p4بستم با مادربرد گیگا و سی پیو 1.7 سلرون و رم 256 و هارد 40
الان یعنی در سال 88 در حالی که چندین سیستم داشتم ولی هیچ کدوم از لحاظ سرعت روانی و مچ بودن به گردش هم نمی رسند!
یک سیستم چند وقت پیش داشتم با 4 گیگ رم و سی پیو q9550
آمدم تست کردم همزمان هردو رو برای نصب ویندوز استارت زدم در کمال ناباوری ویندوز روی سیستم قبلیم سریعتر نصب شد!
البته میدونم که این تستی که انجام دادم معقول نیست ولی نباید یک همچین جوابی هم بگیرم!
تازه در حالی که اون 256 تا رم داره خیلی خیلی روان هست
بعضی ها میگن که مادربرد های قدیمی به علت اینکه جنس خوبی براشون کارشده کارایی و بازدهی بیشتری دارند
ولی جدیدی ها به خاطر این که کار چین هست و برای کشور هایی مثل ما هم معمولا جنس درجه 3 رو میفرسته اون وقت یک همچین مشکلی پیش مییاد!
بعضی های دیگه میگن قطعات سیستم جدیدت خوب مچ نیستن.(در حالی که من واقعا خودم رو کشتم سر این جریان ولی به هیچ صراطی مثل سیستم قدیمی نشد)
بعضی ها میگفتن که فقط ابت مادربرد هاش در این زمانه مثل گذشته کیفیت داره (که این هم تعطیل شد) و بقیه مادربرد ها دیگه کیفیت چندان خوبی ندارند یا بهتر بگم برای ما جهان سومی ها دیگه کیفیت گذشته رو ندارند
من تا چند وقت دیگه قصد خرید سیستم دارم
چه مادربردی پیشنهاد میدید که از کیفیت خوبی برخوردار باشه و خوب با قطعات مچ بشه
شرمنده که اطلا عاتم زیاد نیست .فقط چیزی رو که تجربه کردم گفتم تا به کمک شما دوستان به یک نتیجه خوبی برسیم
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks