اتفاقا به نظر من کار بهترین راه مقایسه دو پردازنده مقایسه کارائی انها با در نظر گرفتن فاکتور قیمت و مطلب بالا مطلب کار درستی فقط فرقش این که این آقا رضای رو یادم میاد یک بار هم یا تو همین فروم یا جای دیگه با هم بحث کردیم که می گفتن هیچ تعصبی روی برند intel ندارند اما نمی دونم چرا اینجا تقریبا تفاوت قیمتها نسبت به قیمت واقعی بازار در کل به به طرز خاصی کمی اشتباه داره من خودم الان 2 تا رو چک کردم بچه های دیگه هم ظاهرا این کار رو کردن خوبه که وقتی همچین پست کاربری میزنیم یه کم تعصبی که البته شما مدعی به برند اینتل ندارید رو کمتر دخالت بدیم در ضمن دوستان خوبه که وقتی این نمودار ها رو نگاه می کنن غیر از Lower is better بودن اون به خود برنامه تست هم نگاه کنند اینکه کدومها کاربردی ترند و غیر...
به عنوان مثال این لینک که در زیر می زارم مقایسه پردازنده هاست سوای موارد دیگش چیزی که مد نظر من اینکه به نمودار های مربوط به بازی crysis یه نگاه بندازید می بینید تا وقتی مقدار AA و AF و رزولوشن پایین core i7 ها جلوند اما وقتی این مقداری بالا میره فنوم های AMD هستند که کارکرد بهتری دارند قطعا کسی که این پردازنده ها رو تهیه میکنه برای بازی کردن انتظار حداکثر کارائی رو داره یعنی اصلا رزولوشن پاین به درد آن نمی خوره در کل بنظر من اگر توی همه این لینک ها دقت کنین می بینید AMD توی کارهای روز مره که ما از PC انتظار داریم اگر بیشتر نباشه کمتر نیست .
Bookmarks