برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید تو یه مثال اشتباهی گرفتم همونطور که گفتم با قیمت 100 تومن میشه یکی از جدیدترین چیپ های AMD را خرید که واقعا قدرت و کاربرد زیادی داره
اصلا صحيح نيست. اين کاملا بستگي به کاربري و از اون مهمتر توانايي مالي خريدار داره و در نوع خودش در برند گيگابايت مادربورد خوبيه. بازم ميگم گيگا رو با ازراک اصلا مقايسه نکنيد که کاري بيهوده هست.خوبه بازم اسم توان مالیو میاریدو این برد ها رو مثال میزنیداینم نشون دهنده تعصبه دیگه من چیو براتون مثال بزنم ؟ شما که اطلاع کافی از قطعات کامپیوتر ندارید هیچ ارزشی نداره من براتون مثال بزنم
یعنی چی برد گیگا رو نمیشه با ازراک مقایسه کرد ؟
این حرف کاملا غیر منطقی و غیر حرفه ایه چه دلیلی تو بهتر بودن گیگا از برند های دیگه هست ؟
این نشون میده که شما خیلی تعصب رو گیگا دارید و همینطور رو اینتل بهتره چند تا بردتو تست کنید چند تا برند مختلف رو تست کنید بعد یه شرکت زو ببرید زیر سوال
عزيز. لطفا به عنوان تاپيک توجه کنيد. نا داريم مقايسه بين پردازنده ها و مادربوردهاي ارزان قيمت مي کنيم. نه پردازنده بالا و مادربورد بالاي 100000 تومان. جالبه بدونيد که همين سوکت LGA 775 پردازنده Intel COre 2 Quad Q9650 رو ساپورت مي کنه که فاصله اين پردازنده با بالاترين پردازنده AMD زياد نيست. لطفا بفمائيد من کجا گفتم خيلي از تکنولوژي عقبه!؟!!؟؟؟؟ اتفاقا هنوز اين سوکت و پردازنده هاش بسيار قوي هستند و بيشترين فروش رو در ايران دارن. اما اينکه آينده بهترين در انتظار سوکت 1156 يا 1366 هست چيز واضحيه و به عنوان تاپيک ربطي نداره.
اسم عنوان تاپیک رو آوردید باید بگم که اسمشو اشتباه انتخاب کرید چون از همون صفحه اول بحث مادربرد بود تا همین جا برگردید دوباره صفحات رو یه نگاهی بندازید
میگید پردازنده های ارزون و مادربردهای ارزون اما با یه پردازنده کل تکنولوژیو می برید زیر سوال
میگید مادربرد ارزون اما میاید بالای 100 مثال میزید بعد سریع می گید ازراک آشغال (بی دلیل)
درباره سوکت 775 هم کاری نکنید که بگردم تمام پستاتونو تو این فروم پیدا کنم
با اينکه ربطي به عنوان تاپيک نداره براي اطلاع عموم بد نيست مثالتونو بزنيد. البته اگر از برند معتبر باشه. شما لطفا از برند گيگا يا Asus مثال بزنيد.
ولی خوب GIGABYTE - MA770T-UD3 یکی از مین های نسبتا خوبه
در کل من اصلا حوصله ندارم دیگه تو این بحث شرکت کنم خودتون ببریدو بدوزید
Bookmarks