تکنولوژی ؟ چه جالب !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه ربطی به تکنولوژی داره

ميشه بگيد پس اسمشو چي بايد بزاريم؟ شايد شما واژه بهتري سراغ داريد!؟

من خیلی وقته تو این دو مدل موندم چرا شما این دو رو یکی از بهترین برد ها میدونید ؟ دلیل پیشنهادتون چیه میشه یه توضیحی بدید ؟ از چه نظر این دو مادربرد عالیه؟ من تو سیستم های پیشنهادیتون اونم قیمت بالا هاش GA EP41DS3L رو زیاد دیدم چه خصوصیت خوبی داره؟

اين بوردها در رنج قيمتي خودشون عالين و کارآيي خوبي دارن.
ببخشيد ميشه بگيد عيبشون چيه؟ چي کم داره؟ واسه پردازنده هاي سري Core 2 Duo و Core 2 Quad اين مادربوردها هيچيزي کم ندارن. اصلا شما مشخصات اين بوردها رو مي دوني عزيز؟ مگه مادربورد قراره چکار کنه؟
چي کم داره اين بوردها؟ منتظر پاسختونم.

اگه دقت کنید مثال زدم بهتره یه بار دیگه پست های قبلیمو مرور کنید
هم آمارو نشون دادم هم یه تست از دو سی پی یو نشون دادم

حسين آقا. پست قبلي شما رو دوباره خوندم. توي مثالتون اصلا اسمي از 240 نبود!؟!؟! ضمنا شما مياي دو مقايسه از بين N معيار و مقايسه انتخاب مي کنيد و ملاک قرار ميديد!؟!؟!؟ اون لينک آناند که بسيار وسيع تر و گسترده تر مقايسه کرده بود. پس مدرکتون اصلا کليت نداره و ملاک نميشه.(بر عکس لينک آناند تچ)
شما بگید چرا مادربرد مهم نیست ؟

مادربورد مهمه خيلي هم مهمه. اگر از برند معتبر و با کيفيت انتخاب نشه دردسر خاليه.
عزيز لطفا پستها رو با دقت بخونيد. شما فرموديد مادربورد از پردازنده مهمتره. اين مقايسه و اين فرمايش شما کاملا از هر نظر رد شدست. چون دو مقوله کاملا جدا رو داريد مقايسه مي کنيد. اما همونطور که در پست قبلي هم گفتم باز اگر شما گفته بوديد مجموع پردازنده و مادربورد منطقي بود.

خوب تا حالا چند بار گفتم من اینتلو با اینتل مقایسه میکنم نه با AMD اگه دوست داشته باشید چند تاشو براتون مثال میزنم

کاملا با روشتون موافقم. همينم درستشه. پس در اين مورد ديگه بحثي نيست.پس عبارتهايي نظير AMD>Intel و سلطان بلامنظر بودن و ... صرفا يه شعاره کاملا غير علمي و غير حرفه اي هست.
باتشکر و تقديم احترام.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید