سلام دوستان.
من فکر مي کردم که AMD Phenom II-X4 965BE که بالاترين پردازنده موجود در بازار در سري AMD هستش در مقياس کارآيي نسبت به قيمت در سري اينتل هيچ رقيبي نداره و يه پردازنده مياني اينتل يعني Intel Core i5-750(اختلاف قيمت حدود 10000 تومان) کارآييش پايينتره. اما اين بر عکسه. اينم مدرک:
http://www.anandtech.com/bench/defau...x?p=102&p2=109
البته مادربورد Core i5 گرونتره(البته مادربوردهايي واسه اين پردازنده عرضه شده که USB 3.0 و Sata III رو ساپورت مي کنن که اين واقعا معرکست) . اما به نظر من در کل به نسبت اختلاف کارآيي در تمام موارد ارزششو داره.
ساير دوستان هم نظر بدن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به نظر بنده اگه ادم زير 230 هزينه كنه براي cpu بدون شك سلطان بلامناظره اين ميدون Amd هست
يعني هركي اين حرف رو قبول نكنه بايد به دانسته هاي خودش شك كن
ولي از 300الي.............. به بعد intel رو خدايي قبل دارم
رضا جان منظورت رو نفهمیدم . الان اینتل رو بردی بالا یا ای ام دی ؟
زیاد موافق نیستم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=114&p2=98
می بینی که e5300 سرتره و قیمتش خیلی بالاتر نیست . در حالی که تکنولوژی بهتر هم داره . مصرف برقش کمتره و تو هزینه ی پاور میشه صرفه جویی کرد . ضمنا بیشتر آور میشه .
reza76622201 (07-01-10), ripek (06-01-10)
CPU های اینتل قابل اعتمادتره و در طولانی مدت کارایی بهتری داره. البته بر طبق تجربیاتی که خودم دارم و با هر دو نوع CPU کار کردم اینو میگم. البته ممکنه این موضوع همیشه درست نباشه و در برخی موارد تفاوت هایی میان این دو وجود داشته باشه. ولی با توجه به تجربیاتی که در کارکرد های روزانه و اورکلاکینگ دارم اینتل رو ترجیح میدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (07-01-10), ripek (06-01-10)
Phenom II X4 965 و i5 750 تقریبا هم قیمتند .. با اینکه فرکانس فنوم 3.4 بازم کمی پایین تر از i5 بافرکانس 2.66
فنوم 140 واته که در مقایسه با i5 که 95 خیلی پرمصرفتره
به نطر من i5 شاهکار اینتل حتی از i7 -920 هم بهتره
در رنح قیمت زیر 150، amd همه جوره سرتره
ripek (06-01-10)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پردازنده با حرف شما موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بخوایم 965 رو روی یک مادربرد گرون قیمت بزاریم حتما خرید i5 گزینه بهتریه
ولی 965 روی یک مین 80 تومنی ( ddr3 ) به راحتی قابل نصبه که این هم یک پارامتر خوب برای خرید این پردازنده به حساب میاد
البته در کل با خرید پردازنده کلاک بالا از amd (مثل همین 965) موافق نیستم چون شما با یک آور کلاک جزئی میتونید همون قدرت پردازنده قویتر رو از پردازنده ارزونتر بگیرید
کاملا با نیما جان موافقم .
Hamid2547 (07-01-10), nima_hl (06-01-10), reza76622201 (07-01-10), ripek (06-01-10)
سلام دوستان
اگر cpu am3 روی برد +am2 ببندیم باعت افت bus میشود یا خیر
تا اونجا که میدونم برد های AM2+ از hypertransport 5200 پشتیبانی میکنند البته اگه شما پردازنده ای گیر بیاری که اینقدر لازم داشته باشه اونایی که ما دیدیم از 2000-2500 که بالا تر نمیرفتن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mamehdi (12-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks