اولین مورد که تو نامگذاری استفاده میشه چیپست مادربرد هست . بعد یکسری پسوندهایی با توجه به مشخصات و امکانات اضافه میشه . که فقط با مقایسه مدلها میشه تا حدی به معنای نام گذاری پسوند پی برد .
سلام دوستان
من زیاد سواد سخت افزاری ندارم و میخوام بدونم معنای نامگذاری مادربردهای جدید ایسوس مخصوص پردازنده اینتل که یا از نوع X99 هستند یا با Z170 نامگذاری شده اند چیه. میشه بگید فرق این دوتا مدل چیه؟
|
اولین مورد که تو نامگذاری استفاده میشه چیپست مادربرد هست . بعد یکسری پسوندهایی با توجه به مشخصات و امکانات اضافه میشه . که فقط با مقایسه مدلها میشه تا حدی به معنای نام گذاری پسوند پی برد .
iSaad (21-08-15), M3RS4D 50062 (21-08-15), خبات کریمی (21-08-15)
خب، من میخوام یک مادربرد با قابلیت اورکلاک اتوماتیک که مخصوص پردازنده جدید اینتل Skylake i7 K باشه و کارت گرافیک NVIDIA 980Ti باشه. لطفآ یکم بیشتر توضیح بدید. با تشکر.
از برند اسوس یا از برندهای دیگه هم میشه پیشنهاد داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-08-15)
تخصصی ترین مادربرد برای اورکلاک رو شرکت گیگابایت تولید میکنه : GIGABYTE Z170-SOC Force
GIGABYTE Z170-SOC Force Motherboard Pictured | techPowerUp
درباره 980ti این کارت گیگابایت به نظرم مورد مناسبیه
معرفی و بررسی های کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 Ti G1 GAMING
Cyberlife (22-08-15), M3RS4D 50062 (21-08-15)
یا ایسوس یا شاید ازراک. با اینکه ازراک واسه اورکلاک خفن تره اما من امکانات و پشتیبانی ایسوس رو ترجیح میدم.
|
پست قبلی من رو ببینید . اگر باز نظرتون روی اسوس بود بگید معرفی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-08-15)
بله، من دوست دارم اسوس بگیرم.
Z170-DELUXEبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اسوس مادربرد خوبیه . گرافیک هم Asus Strix GTX 980 Ti OC Gaming DCIII 6GB
iSaad (21-08-15), M3RS4D 50062 (21-08-15)
ببنید . روی تجربه شخصی و البته تجربه دوستان اورکلاکی که هم تو انجمن اینجا هستن و هم بقیه همکارا و دوستان بهتون پیشنهاد میکنم که, از برند گیگابایت بگیرد .... ولی من از همه برند های حاضر توی بازار ایران براتون برد جهت کاربری اورکلاک معرفی میکنم بهتون که ,دیگه خودتون اینجا باید تصمیم بگیرید ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از برند گیگابایت که پرچم دارشون همونیه که اقا امید معرفی کرد
GIGABYTE Z170-SOC Force Motherboard Pictured | techPowerUp
از برند ASUS که مادربردی صرفا جهت اورکلاک نداره ... یعنی بردی با عنوان اورکلاک .ولی بردی که از سوکت 1151 باشه + قابلیت اورکلاک میشه روی این برد کاملا حساب کرد.
Motherboards | MAXIMUS VIII HERO | ASUS USA
از برند مورد علاقه بنده ,MSI .... برد Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION
MSI USA - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more
از برند AsRock هم که توی اورکلاک صاحب مقام هست ....
ASRock > Z170 OC Formula
البته هنوز خیلی هاش هنو توی بازار نیومدن که تا پاییز یا نهایتا زمستون وارد بازار ایران میشن .
(روی برد Xpower شک دارم که وارد ایران بشه )
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 21-08-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks