چند وقت پیش یه داستانی توو فروم راه افتاد سر مادربردهای گیگا که توی یه مدل ریویژن نامبرای مختلف داشتو مشخصاتشون توی بروشورا با اونی که یوزر میخرید فرق میکرد. همینجا هم کلی سروصدا کرد که چرا گیگا برای ارزون کردن مادربرداش داره این کارو میکنه و یه عده از یوزرها هم بدون اینکه بفهمن چیزیو خریدن که نمیدونستن پشتش چه ماجرایی هست. اینم لینک اون تاپیکی که همینجا راه افتاد و آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسید و گیگا بایتی ها هم براشون مهم نبود اصن.
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...2/index12.html
من خودم رفتم کلی توو اینترنت سرچ کردم و دیدم که ماجرا خیلی داغون تر از این حرفاست. کلی سایت و فرومای معروف راجبش مطلب گذاشتن. ولی یه چیز باحال که فک نکنم کسی اینجا فهمیده باشتش اینه که کد بارکد این مادربردا هم واسه خودش داستانیه.
همه ماها میدونیم بارکد چیه و دیدیم که زیر هر بارکدی یه سری عدد نوشته میشه . اینجور که من متوجه شدم به این عددا میگن EAN کد. این کدا منحصربفردن و هیچ وسیله ای EAN کد مشابه نداره و واسه این استفاده میشن که دستگاه بارکد خوان بتونه راحت هر چیزیو شناسایی کنه . کاری که گیگابایت کرده اینه که واسه همین مادربردای H81 و B85 با ریویژن نامبرای مختلف EAN کد یکسان گذاشته. واسه همین وختی بارکد خوان اسکن میکنه فکر میکنه که با یه مادربرد طرفه اما اینجوریا نیست. مثلن توو این دو تا عکس دو تا مادربرد با ریویژن نامبر 1 و 2 وجود داره که بارکداشون یکیه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks