اولا از کجا معلوم که اطلاعات خود این طرف درست باشه (مشخصاتی که دادی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو پیشرفته ترین مادربردا که از IR3550 استفاده میکردن ، چوک ها و ماسفت هاش قابلیت جریان 60 اهم رو داشتن (که رو مادربردای سری OC Z87 استفاده میشد که الان استفاده نمیکنن) این چه ماسفت و چوکی هه که جریان بالاتر از ماسفت های IR3550 داره اونم تو چیپ B885 استفاده شد؟
پس همین جاش اطلاعاتی که طرف انگلیسی داد (تو رو نمیگم ها) ، مشکوک هه و به نظر من غلط . برا اون دمای 115 نسبت به 80 درجه هم مدرکی ارائه نکرد (اگه میکرد هم معتبر نبود چون یکی مثل همین اطلاعاتش بود)
دوما چه ربطی داره که قدرت رو با تعداد فاز میسنجه؟ من نمیدونم با تو صحبت کنم یا با اون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه به تعداد فاز باشه ، پس مادربرد GA-Z97X-UD3H-BK که 700 تومنه و 8 فاز داره اونم با دو تا هت سینک جداگانه با قدرت اورکلاک GA-Z97X-SOC Force که یه تومنه اونم با 8 فاز اونم با یه هت سینک باید یکی باشه که
پس به نوع و مدل ماسفت و کنترلر pwm بستگی داره که همونطور میدونی از دو مدل مختلف با کارایی مختلف این دو ورژن ایجاد شدن (هر چند خود طرف هم اقرار به ماسفت و کنترلر pwm مختلف کرد اما به این مدلش من اعتماد ندارم)
در مورد هت سینگ ها هم همونطور که خود اوستا Avajang گفته بود و من خودم هم به چشم تفاوت (H97-D3H رو با GA-P85-D3) دیدم ، با اونکه هت سینگ هاشون زمین تا آسمون فرق داره اما درجه ی دماشون دقیق عین هم ان که باعث تعجب خودمم شد و اصلا از H97-D3H این انتظار رو نداشتم . این هم برمیگرده به تحقیق و نوع مواد مصرفی هت سینگ ها
درباره ی دوال یا تک بایوس هم باید از خود گیگابایت یا گارانتی آواژنگ پرسید .
Bookmarks