خب جا داره که از زحمات آقای حمید ناجی (HamidFULL) برای تهیه این مقاله و همکاری ایشون با ما تشکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

انشالله باز هم شاهد همکاری ایشون باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

==========

به نظر من uGuru میتونه یه تحول به حساب بیاد چرا که یک تکنولوژی بسیار عالی و بدرد بخوریه که خیلی به کمک کاربرا ( مخصوصا اورکلاکرها ) میخوره

OTES هم که دیگه توی تستها هم خوب جواب داده و تونسته دمای قطعات رو حتی در حالت اور در حد مطلوبی قرار بده

و یک ویژگی جالب دیگه امکان تعریف اور برای هر برنامه است ... مثلا در هنگام اجرای برنامه پریمیر پردازنده تا فلان قدر اتومات اور بشه ، به نظرم فوق العاده است!

باز هم از زحمات آقا حمید تشکر میکنم

سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما هم 20-50 مگ هر دفعه آپلود ، ادیت و ... کشک ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مهراد جان همین طوری که در تاپیک معرفی مادربورد های P35 بحث کردیم یکی از بهترین گزینه ها برای خرید همین مادربورد هست ...

قیمت دقیق بازار ایرانش را اگه کسی داره بده ...

موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید