در سری 680i نباید EVGA رو هم فراموش کرد ( از نظر بایوس خیلی عالیه )
به نظر من بهترین انتخاب برای 680i همان p5n32-e sli از asus است چون هم قیمت پایینی داره هم قابلیتهای قابل قبولی داره. مثلا دو تا pci-e 16x و یک 8x که این آخری برای کارت پردازش فیزیکی هست.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
در سری 680i نباید EVGA رو هم فراموش کرد ( از نظر بایوس خیلی عالیه )
درسته كه P5N32-E SLI Plus يك مادربورد Native بر اساس 680i نيست ولي باز هم Price/Performance خوبي داره.
XFX nforce 650i Reference رو هم نميشه در نظر نگرفت. با قيمت 100 هزار تومان مادربورد خوبيه.
در ابتدا بايوسهاي eVGA مشكل داشتند ولي بعدا واقعا از نظر بايوس نسبت به بقيه 680i Reference ها برتري داشتند دليل اصلي فروش بيش از حدش نسبت به بقيه 680i ها هم همين بايوس خوب و Stable بود. ولي قيمت بالايي داره و اين قيمت براي مادربوردي كه پشتيباني از 45 نانومتري ها رو هم به همراه نداره نميتونه قابل قبول باشه.در سری 680i نباید EVGA رو هم فراموش کرد ( از نظر بایوس خیلی عالیه )
آخرین ویرایش توسط Stream در تاریخ 08-01-08 انجام شده است
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
سلام دوستان
می خواستم ازتون بپرسم مین گیگا مدل P35-dq6 معمولاً به چند وات برق نیاز داره.
ممنون
هيچوقت مغرور نشو ..... برگها وقتي مي ريزن كه فكر مي كنن طلا شدن
|
به نظر من کراس فایر آینده بهتری دارد . البته sli هم خوب هست . ولی اینتل هم به کراس فایر بیشتر تمایل دارد .
مادربرد ها مصرفی بالائی ندارند حدود 50 تا 80 وات .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sitra برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالان اون طوری که داره پیش میره AMD خیلی عقب از Intel هست شرکت AMD اعتراف بزرگی کرد که من از خرید شرکت ATI پشیمون شدم چون هنوز نمیتونه در مقابل Chip های Nvidia مقابله کنه و به گفته خودش خرجهایی که برای ساخت Chip های ATI میکنه از از فروشش خیلی کمتره و همون طور که میدونیم هنوز نتونسته CPU 4 هسته ایشو به بازار بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sitra برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همین خاطر AMD گفت سال 2007 یکی از بدترین سالهایی بود که به ما گذشت
از این بگزریم.
Sitar جان مادربرد تو چون CPU های Dual Core و Core 2 Duo رو پشتیبانی میکنه
از 135W و 95W برق مصرف میکنه البته بستگی به Cpu داری که استفاده میکنی
و از همه مهم تر من یه مادربرد خریدم ولی اون چیزی که ازش انتظار داشتم رو نداره
MB:P5K Deluxe-WiFa
CPU:E6750 Core 2 Duo
RAM:OCZ bus800 2*1GB Pelatinum
نمیدونم این RAM با این مادربرد مچ هست یا نه ؟؟؟
چون اون بازذهی رو ازش میخواستم نداره !!!!1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از بچه ها به من گفت برو تو دفتر چه مادربردت ببین OCZ توی لیست |RAM های مچ با مادربردت هست یا نه
من دفترچرو که باز کردم دیدم یه لیس از RAM های Bus800 رو لیست کرده ولی زیاد واضح نبود البته بگم گشتم توش RAM OCZ نبود
شما میدونید کمکم کنید ؟؟
آخرین ویرایش توسط Fedora 6 در تاریخ 08-01-08 انجام شده است
fedora6
بایاس رو اپدیت کنید
اولین کاری که کردم این بود RedHat جان ولی بازم !!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Red Hat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان دارم به هارد سفاش میدم Sammung 16m buffer t166
نمیدونم بهتر از این هارد هست یا نه ؟؟؟
اگر میخواهی بدونی این هارد خوب هست یا نه به پست آقا مهراد توی این تاپیک توجه کن
اینجا ( قبل من پست 19 )
M A H R A D (09-01-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks