راستی این فاکسکان هم خوب کار کرده هااااااااااااااااا
من با نظر بچه های دیگه موافقم ABIT IP35 Pro با قیمتی که داره بیشتر از همه ی این ها به صرفه هست .
این ها را هم ببینید ماله تامز هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادامش هم اینجاست :
http://www.tomshardware.com/2007/06/...red/page1.html
ببینید نظرتون چیه ؟
راستی این فاکسکان هم خوب کار کرده هااااااااااااااااا
|
ابیت همیشه مادربردهای خوش قیمتی تولید کرده ...
ولی من تو نخ GiGaByTe P35-DQ6 هستم
راستی Bia2Hardware جان ( که اسمتون رو هم نمیدونم!) بنچهای پست 41 دیده نمیشه
سپاس
مهراد خان تامز هاردور مشکل داره برای من سایتش هم باز نمیشه وگرنه عکس ها مشکلی ندارند...
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
به نظر من گیگابایتی که شما میگید هم رده قدرتی Asus P5K3 Deluxe هست که به نظر بنده هیچ کدام ارزش خرید ندارند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فاکسکان را دیدم بنچ مارکش را توی تامز هاردور ( همون ظهر که تامز درست بود ) خیلی عالی کار کرده !
درسته که با وجود IP35 Pro و P35A ، خرید P35-DQ6 و P5K3 بصرفه نیست ولی هر چی باشه این دو تا ( مخصوصا گیگا ) تا به حال قدرتمند ترین مین P35 بوده ( و در عین حال خنک ترین)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Galaxy (15-07-07)
راستی اگه قرار باشه من یه P35 بگیرم ، P35-ds4 رو به P35-dq6 ترجیح میدم ( P/p )
آقا مهراد به نظر من DQ6 از P5K3 Deluxe ضعیف تر هست در کل ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خب مثل اینکه میخوای بحث رو شروع کنیااااا ...! (شوخی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا چرا میگی که P5K3 قوی تره ؟!
نکته در مورد IP35 Pro :
این مادربرد علاوه بر اینکه از DDR3 پشتیبانی نمیکنه ، از DDR2-1066 نیز پشتیبانی نمیکنه !!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks