دو مادربورد دیگه را هم امروز معرفی می کنم که ان شا ال... تکمیل بشه تا حدودی و بحث اصلی که خیلی مطلب و موضوع داره را راه میندازیم ... :
MSI P35 Platinum :
یکی دیگر از مادربورد های P35 هست که با نام MS-7345 معرفی شده است و از ماژول های رم DDR3 پشتیبانی نمی کند ! ( همین اول کار خیالتون را راحت کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
این مادربورد حداکثر از پردازنده های چهار هسته ای اینتل با تکنولوژی 45 نانومتری و FSB 1333 مگاهرتز پشتیبانی می کند .
در مورد پشتیبانی از رم ها هم باید بگم که از DDR2 1066 در حالت اورکلاک پشتیبانی می کند و در حالت عادی از باس 800 مگاهرتز پشتیبانی می کند .
لازم به ذکر هست این مادربورد دارای دو اسلات PCI-E 16 ایکس هست و از CF ( کراس فایر ) استفاده میکنه و
برای دیدن بیشتر مشخصات به اینجا برید .
اما بشونید از Circu-Pipe :
این مادربورد MSI برای کولینگ از Circu-Pipe استفاده می کند که از ترکیب چندین Heat Pipe و از جنس مس ساخته شده که پل شمالی ، پل جنوبی ، ترانزیستور های ماسفت را توسط Heatsink هایی خنک می کند که به نظر خیلی فوق العاده هست اما هتسینکی که روی پل شمالی هست کمی بلند هست و در مواردی مشکل ایجاد می کنه ( بچه ها به دلیل کمبود وقت برای این تاپیک اگه میشه دوستان یکی بیاد و کولینگ این مادربورد را تخصصی و کامل توضیح بده چون خیلی جالب هست . )
این هم یک عکس :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس ماله هاردور سکرت هست و کمی دیر لود میشه ...
این هم همون جایی که گفتم مشکل ایجاد میکنه :
http://www.hardwaresecrets.com/imageview.php?image=7434
قیمت این مادربورد هم حدود 180 دلار تا 200 دلار هست .
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks