سلام دوستان نمیدونم جای درستی موضوع رو مطرح کردم یا نه میخواستم بدونم کامپیوتر من در حالت عادی مثل مرور وب چقدر انرژی مصرف میکنه؟
corei5 4460
h97 pro
power 650w
ram 8gb
hdd 1tb
مانیتور هم فلترون قدیمی
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان نمیدونم جای درستی موضوع رو مطرح کردم یا نه میخواستم بدونم کامپیوتر من در حالت عادی مثل مرور وب چقدر انرژی مصرف میکنه؟
corei5 4460
h97 pro
power 650w
ram 8gb
hdd 1tb
مانیتور هم فلترون قدیمی
|
|
از طریق لینک زیر محاسبه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The resource cannot be found.
mehdihai (08-09-17)
کاربر شهرسختافزار
این پاور مناسب رو توصیه میکنه فقط من میخوام بدونم در حالت عادی چقدر مصرف داره مثلا پردازنده 80 واته ولی در حالت وب گردی و کارهای عادی بین 17 تا 24 وات مصرفشه البته اینو با برنامه core temp دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیاز به وات متر دارید . فقط حدودی میشه با همین برنامه ها محاسبه کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (08-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks