دوست عزیز من هم تحصیلکرده این رشته هستم و هم خودم مدتی در بازار و فروشگاه های کامپیوتری کار کردم ، با این توصیفاتی که شما از خودتون ارائه دادید مطمئنم حداقل به راحتی نمی تونید در این عرصه موفق بشید .... اگر واقعاً قصد زدن چنین مغازه ای دارید حتماً مدت زیادی رو یه جا کاراموزی کنید تا به زیر و بم این حرفه وارد بشید هرچند منی هم که حدود 12-13 ساله به صورت های مختلف در این عرصه بودم هنوز نمی تونم ادعا کنم همه ی مشکلات رایانه رو می شناسم و قادر به برطرف کردنشون هستم چون هر روز سیستم ها عیوب جدیدی پیدا می کنند و برطرف کردن اونا نیاز به تخصص و تا حدودی تجربه داره و دست به سرچ بودن داره .... در ضمن فروش سخت افزار باید کاملاً علمی و از روی آگاهی انجام بشه و اگر علمش رو ندارید به هیچ وجه توصیه نمی کنم وارد این عرصه بشید .... کامپیوتر مثل موبایل نیست که با فروش یک قطعه یا سیستم کار تموم بشه شما باید مچ بودن قطعات رو چک کنید ، مشخصات قطعات رو بشناسید و حتی الامکان گارانتی سخت افزارهای فروخته شده را قبول کنید و برای نمایندگی ها بفرستید ..... در ضمن برای فروشنده بودن در هر زمینه و حرفه ای چرب زبانی و تعریف و تمجید جزو اصول اساسی محسوب میشه هر چند اگر شما به مشخصات سخت افزارها مسلط باشید با توضیح آن ها برای مشتری خود به خود مشتری ها قانع میشند چون برعکس پوشاک کیفیبت و برتری قطعات سخت افزاری قابل اندازه گیری و محاسبه است.

Bookmarks