سلام رضا جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نقل قول صحبت پرایوت 100٪ حق با شماست ، بنده پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به دنبال برتری دادن amd به اینتل نیستم که اگر اینجور بود الان کلی لینک دارم که در بازی تفاوت i7 با این پردازندههای خیلی کمه ( یه نمونش رو تو لینک قبلی دادم )
بعد هم جار میزدم که amd هم ارزونتره هم بهتر تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حقیقت اینه که هنوز به این اطمینان نرسیدم
در مورد هماهنگی و آوردن این پردازنده هم دیدم بعضی از دوستان دارن این پردازندهها رو به قیمت بالا به فروش میرسونند و شاهد بودم یکی از دوستان 1090 رو به قیمت 420 هزار تومان خریداری کرده بود
هدفم این بود که دوستان amd fan سراسیمه به دام این جور فروشندهها نیافتند
این پردازندهها توسط بنده وارد نمیشه و همونطور که توی پرایوت به دوستان عرض شد آقا کیوان دارن زحمتش رو میکشن و بنده فقط اطلاع رسانی کردم
اما یه توضیح در مورد fan بودن خودم بدم
نه amd fan هستم و نه intel fan فقط price fan هستم قبلا هم به وضوح توضیح دادم اگر در یک بازده مشابه بدونم قیمت amd از اینتل پائینتره به قول معروف amd fan میشم اگر ازراک از گیگا ارزونتر باشه و از کیفیتش مطمئن باشم asrock fan
به هر ترتیب تا اینجای پستام توی این تاپیک جائی از amd پستیبانی نکردم ولی اگر اطمینان پیدا کنم که قدرت لازم رو داره 100٪ پشتیبانی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks