بله من هم موافقم که 6 هسته ای اینتل قویتر ز فنوم هست اما با توجه به قیمت زیادی که خواهد داشت فکر کنم بازهم اونقدری هوادار که باید دشته نداره.در واقع درسته که قویتره اما چون بنضر اینتل م بیش از گرون فروشه هوادارش کم میشه.اما ینک 1090 اود وتا 975 اینتل گرفت یعنی با 309 دلار ا 900 دلار اینتل خریدی.خوب این برای بده اگه بخواد همین طور قیمت بالا نگه داره.البته نه تو همینه زمینه ها .اصولا تو محاسبات اینتل قویتره حتی بدون هایپر تیرید و از طرفی هایپر تیرید که اضافه شه دگه بدتره من خودم چون برنامه نویس بودم اینو می دونستم و انصافا i7انقلاب کرد تو محاسبات.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما آقا نیما راست می گه اکثر برنامه ها از 6 هسته ای ساپرت نمی شن که یکیش همین CAD که عصاب منو خورد کرده!!! اما من نمیفهمم چرا تو بعضی گیما 975 از 920 عقب تره!!معماری یکیه سرعت کلاک 975 بالاتره ولی عقب تره البته نا چیزه.راستی اینتل گفته می خواد 60 هسته ای بزنه!!!!!!!!!!فکر کن 60تا تازه اگه هاپرم باشه می شه 120تا.

Bookmarks