سلام کیوان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که بالا گفتم amd خیلی وقته معماری جدیدی عرضه نکرده
تمام پردازندههای phenom ii همه در واقع یه مدل پردازنده هستند که amd با سیاه بازی داره به عنوان پردازندههای مختلف میفروشه
البته گمان نکنید پردازندههای اینتل اینجور نیستند اونها هم به همین شکل سر مشتری شیره میمالند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مثال برات بزنم که مسئله باز بشه
پردازنده خودت رو دقت کن اگر مولتی پل اون رو از 15.5 ( توی بایوس) به 16 تغییر بدی پردازندت میشه 555 حالا اگر یه هستش رو باز کنی میشه 720 اگر هر دو هسته رو باز کنی و روی 16 باشه میشه 955 اگر مولتی پل رو ببری رو 17 پردازندت میشه 965
اگر داون کلاک کنی و ولتاژ رو بیاری پائین میشه سری e به همین راحتی
حالا amd این تغییرات رو توی خود پردازنده اعمال میکنه و کلی پول بابت این تغییر که خودت هم میتونی توی ستاپ انجام بدی ازت میگیره
من بخوام یه پردازنده انتخاب کنم ترجیح میدم ارزونترین پردازنده از یک سری رو بگیرم و خودم این تغییرات رو توی ستاپ انجام بدم
به همین دلیل به نظرم تا یه معماری جدید از طرف amd عرضه نشه اصلا ارزش بررسی رو نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks