دوست عزیز core 2 duo دو هسته ای هست و core 2quad چهار هسته ای هست و core 2 EXTRAME هم دو هستهای داره هم چهار هستهای و مولتی پلیرش باز هست(همون ضریبش) و برای اور کلا کنیاز نیست fsb تغییر کنه
لطفا فرق بین این سیپیو ها را برای من بگید
CORE 2 EXTRAME
CORE 2 Quad
CORE 2 Duo
|
دوست عزیز core 2 duo دو هسته ای هست و core 2quad چهار هسته ای هست و core 2 EXTRAME هم دو هستهای داره هم چهار هستهای و مولتی پلیرش باز هست(همون ضریبش) و برای اور کلا کنیاز نیست fsb تغییر کنه
Don_Corleone (18-07-09), MARINE (19-07-09), ViViD (18-07-09)
به بیان ساده تر سری extreme برای اوور کلاک طراحی شدن و قیمت بالایی دارن و برای استفاده عادی با توجه به قیمت بالا مناسب نیستن. چون تفاوت کارایی زیادی ندارن.
اون دو تا دیگه هم که دوست عزیزمون اشاره کردن. 4 هسته ای برای نرم افزار های سنگین و برخی game های سنگین بهتره. 2 هسته ای برای کارهای عادی خوب جواب میده.
AMD FANATIC
با سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asemon2066 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سري Intel Extreme Edition داراي معماري پيشرفته تر نسبت به سري معمولي(Core 2 Quad )هست و توليدشم کلا محدوده(Limited Edition). قيمتهاي بسيار بالايي داره.
نکته اي که حائز اهميته اينه که بنا به سياست شرکت اينتل فرکانس کاري بالاترين پردازنده معمولي اينتل از بالاترين فرکانس کاري سري Extreme زمان خود کمتره. همونطور که جناب Don_Corleone هم فرمودند قابليت اورکلاک بالايي داره. توي لينک زير توضيحاتش رو مي بينيد:
http://www.intel.com/products/proces...+body_corei7ex
1) توي گيمها هم فوق العاده جواب مي ده.
2) توي کارهاي Multi-Tasking (کارهاي چندگانه) 25٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
3) توي کارهاي Digital_media_Creation (خلق محيط ديجيتال ) 25٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
4) توي کارهاي Digital_media_Creation (خلق محيط ديجيتال ) و تبديل فرمتها 79٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
5) توي کارهاي پردازش تصوير 46٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
اما قيمتش اينقدر بالاست(معمولا از يک ميليون به بالاست) که کمتر کسي قادر به خريداريش هست. مگر اينکه واقعا زمان اهميت داشته باشه. اين سري يکي از امتيازات شرکت اينتل هست.
سري Core 2 Quad شامل دو هسته فيزيکي که به چهار هسته منطقي تقسيم ميشن و در آينده نرم افزارها و سيستم عامل به پردازش حداقل چهار هسته اي روي خواهند آورد و قيمت آنها(سواي سري Core i7) هم در حال حاضر از 168000 تومان در مدل Core 2 Quad Q8200 تا Core 2 Quad Q9650 باقيمت 330000 تومانه.
سري Core 2 Duo هم که شامل يک هسته فيزيکي که دو هسته منطقي رو در بر مي گيره. در سريهاي
E4000 و E6000 و E7000 و E8000 عرضه شده اند.
سوالي بود در خدمتم.
Don_Corleone (18-07-09), MARINE (19-07-09)
رضا جان یک منبع برای این صحبت ها میارید؟
یعنی به طور مثال یک QX9650 و Q9650 که تنها تفاوتشون همون Core 2 Extreme بودن هست (فرکانس، FSB، ... یکسان) در Application هایی که ذکر کردید اینقدر تفاوت دارند؟2) توي کارهاي Multi-Tasking (کارهاي چندگانه) 25٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
3) توي کارهاي Digital_media_Creation (خلق محيط ديجيتال ) 25٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
4) توي کارهاي Digital_media_Creation (خلق محيط ديجيتال ) و تبديل فرمتها 79٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
5) توي کارهاي پردازش تصوير 46٪ بالاتر از مدل معمولي کارآيي داره.
در لینکی که گذاشتید ذکر نشده Core i7 Extreme با چه قطعه ای مقایسه شده و هیچ جا هم چیزی درباره "مدل معمولی" نیامده. بیشتر حدس می زنم این مقایسه بر اساس مقایسه پردازنده های Core i7 Extreme و پردازنده های نسل قبل باشه.
به هر حال اگه منبع واضح تری سراغ دارید معرفی کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Computex (18-07-09), Don_Corleone (18-07-09), Xtreme (18-07-09)
آقا رضا منم فکر کنم extreme با نرمالش تفاوت کارایی آنچنان نداشته باشه. من خونده بودم یه حدی فناوری ساختشون بهتره. تفاوت کاراییشون شاید به 1-2 درصد نرسه.
البته خوب شما بیشتر اینتل مطالعه کردین احتمال اینکه گفته من درست نباشه هستش. اینو یادمه تو hardwarezone خونده بودم.
AMD FANATIC
K1LOU (21-07-09), reza76622201 (18-07-09)
|
از اين نوشته در سايت برداشتهاي زيادي ميشه کرد. برداشت بنده اين بود. برداشت شما هم قابل تامله.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر منبع ديگه اي پيدا کردم ارائه خواهم داد.
ضمن تشکر انشاء الله هر وقت فرصت کردم يه تحقيق کلي راجع به اين سري و دليل اين همه تفاوت قيمتش در ميارم. بايد يه معماري کاملا پيشرفته تر و مدرن تري در اين رده باشه که اينقدر قيمتش بالاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (18-07-09), Don_Corleone (23-07-09)
با تشکر از دوستانی که دراین مورد من راهنای کردن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks