با سلام
در مورد مادربردهاي فاكسكان كسي ميتونه منو راهنمايي كنه . چطور مادربردهايي هستند از لحاظ كيفيت و كارايي و گارانتي . در ايران چه شركتي گارانتي آن را دارد
با سلام
در مورد مادربردهاي فاكسكان كسي ميتونه منو راهنمايي كنه . چطور مادربردهايي هستند از لحاظ كيفيت و كارايي و گارانتي . در ايران چه شركتي گارانتي آن را دارد
Comodo Internet Security
|
سلام
مادربرد های خیلی خوبی هستن و تقریبا هم قیمت های بالایی دارن
من خودم یدونه سکوت 939 ازش داشتم خدایی خر کار بود
گارانتی پیشتازان هم داره
یک سال تعویض و دوسال بعدش تعمیر
من خودم یدونه 939 سال آخر براشون فرستادم چون نتونستن تعمیرش کنن یدونه نو فرستادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل مادربرد های خوبی هستن
حدافلش واسه من اینطور بوده
htondkar (28-06-09), K1LOU (28-06-09), MicroSystem (07-03-10), reza76622201 (29-06-09), ripek (06-03-10)
سلام ..
الان دیگه پیشتازان روی مادربورد های فاکسکان کار نمی کنه.
الان نمایندگی اصلی فاکسکان در اختیار دریا کامپیوتر هست.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Moein (29-06-09), reza76622201 (29-06-09), ripek (06-03-10), SOHR@B (06-03-10)
درود
ميدونم اين تاپيك ماله تقريبا ١ ساله پيشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان نظرتون در مورد اين مادربرد در حال حاضر
گارانتيش خوبه؟
خرابي داره؟
مخصوصا اين سري جديدا كه ddr3 رو ساپورت ميكنه
در كل ميتونه كل كل بندازه با گيگا؟؟
UP
?????
!!!!
گیگا بگیر بهتره خدمات پس از فروش پاواژنگ یه چیز دیگه است.
|
اين آيفون كه اين همه از كيفيت و مقاومتش بحث ميكنند ميتونيد كي توليد ميكنه فاكسكان . بردهاي جاسپر xbox توليد فاكسكان هست . بردهاي اينتل توسط فاكسكان توليد ميشه . اگر فاكسكان بد بود اينتل از اسوس به فاكسكان سفارش نميداد . اگر فاكسكان بد بود يك شركتي نميومد با ريمارك كردن فاكسكان ان را به نام سويو بفروشه
سلام ..
مادربورد های فاکسکان از لحاظ کیفی مادربورد های خوبی هستن اما بطور کلی جزو مادربورد های برتر محسوب نمیشن. مادربورد های رده بالای بسیار خوبی داره اما در رده میانی و پایین مادربورد های معمولی داره و برتری خاصی در برابر بقیه برند ها نداره.
اینکه اینتل چرا به فاکسکان سفارش میده یا اپل چرا به فاکسکان سفارش اپل میده دلایل متنوعی می تونه داشته باشه ( مثلا پایین بودن هزینه در برابر بقیه تولید کنندگان ) واقعا سفارش دادن اینتل به فاکسکان دلیل بر برتری فاکسکان نیست بلکه همونطور که گفتم می تونه بدلیل پایین بودن هزینه ها باشه , با توجه به اینکه فاکسکان یکی از بزرگترین تولید کنندگان Component در دنیاست .. :)
آخرین ویرایش توسط Xtreme در تاریخ 06-03-10 انجام شده است
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
اپل شركتي كه هيچوقت به خاطر قيمت كيفيتش رو پائين نياورده اين رو همه ميدونند . اينتل به دليل امكانات و بخش تحقيقات و امكانات توليد شركت فاكسكان به اون سپرده براي اينتل هم اسمش خيلي مهمتر از هزينه ارزش داره . بردهاي جاسپر هم كه يكي از شاهكارهاي فاكسكانه . تو psp سوني سه چيپ از فاكسكان موجود ميباشد .
به نظر بنده در کل نميشه مقايسه کرد. فاکسکان هم بوردهاي خيلي خوبي مي زنه. اما گارانتي گيگا بهتره.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks