سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد لپتاپ همیشه کانفیگ دقیق را قید کنید تا بتوانم به سوالات شما دقیق جواب بدم .
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان عزیر چندین سوال در مورد نصب ویندوز و نرم افزار جانبی برای این لپ تاپ اچ پی مدل 2570pدارم تنها تغییراتی که در این لپ تاپ اعمال شده رم 6 گیگ و هارد 500 و تمام مشخصات هیچ تغییری نکرده لطفا راهنمایی بفرمایید
1.ویندوز مناسب و کاربردی 7.8.1.10 چه ویندوزی و چه نسخه که کامل و بعد از مدتی دچار افت سرعت نشه؟
2.من هر نسخه از شبیه ساز نصب میکنم مثلا بلو استکس با تغییرات تنظیمات در پایین ترین حد بازم کند و هنگ میکنه نرم افزار nox نصب کردم عالی بود ولی با یه خاموش و روشن کردن دیگه نرم افزارها برنامه ها داخل نمایش داده نشد تمام راهها نت رفتم نشد که نشد رفتم ماشین مجازی با اندروید 9 نصب کردم اونم کند برای سیستم من پیشنهادتون برای شبیه ساز واسه فقط اجرا اینستا و ارسال فیلم و عکس و وات ساپ چیه ؟
3.ایا برنامه فتوشاپ میشه روی نصب کردم یا بازی چقد میشه ازش توقع داشت ؟
4.استفاده از افزونه ها چه مرورگری پیشنهاد میشه که بشه کلیپ .igtv .عکس براحتی ارسال و دانلود کرد ممنون میشم در مورد این سوالات مختصری توضیح بدید با تشکر
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد لپتاپ همیشه کانفیگ دقیق را قید کنید تا بتوانم به سوالات شما دقیق جواب بدم .
کاربر شهرسختافزار
1-این دستگاه ویندوز 8.1 نصب کنید درایورها گرافیک بر اساس پردازنده از سایت اینتل دریافت کنید با فندق شکن
2-این دلیلش مقدار رم کم سیستم هست و نداشتن پردازنده گرافیکی دوم که این برنامه ها امکان استفاده از اون را دارند . این رو تست کنید Leapdroid
3-بازی که طبیعتا با گرافیک تو کار اینتل نسل سوم نباید انتظار خاصی داشته باشید در مورد فتوشاپ هم به نظرم دستگاه شما نیاز به اپگرید رم به 16 گیگ و استفاده از SSD دارد .
4-Instagram Downloader برای کروم خوبه
maad (22-01-21)
کاربر شهرسختافزار
نرم افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز Enterprise یا pro نصب کنم؟لینک سایت اینتل برای اپدیت کامل درایورها لطفا بذارید؟ نرم افزار DriverPack Solutionمیتونه تمام درایورها رو شناسایی و اپدیت کنه؟
نسخه پروبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید سرچ کنید . پردازندتون بزنید قسمت ساپورت اینتل میتونید با فندق شکن دانلود کنید .
درایور پک درایورهای اشتباه نصب میکنه و به شدت دردسرسازه
- - - Updated - - -
نسخه پروبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید سرچ کنید . پردازندتون بزنید قسمت ساپورت اینتل میتونید با فندق شکن دانلود کنید .
درایور پک درایورهای اشتباه نصب میکنه و به شدت دردسرسازه
maad (22-01-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من ویندوز 8.1 64 بیتی دانلود کردم و میخوام نصب کنم لطفا لینک داریورها از سایت اینتل بذارید که اشتباهی نشه ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این مسیر درسته برای دانلود کامل درایور لپتاپ واسه مدل اچ پی 2570 HP EliteBook 2570p Notebook PC Software and Driver Downloads | HP(R) Customer Support
- - - Updated - - -
این مسیر درسته برای دانلود کامل درایور لپتاپ واسه مدل اچ پی 2570 HP EliteBook 2570p Notebook PC Software and Driver Downloads | HP(R) Customer Support
از سایت اینتل بر اساس پردازنده . درایور های سایت hP ممکنه قدیمی تر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن : البته درایور 2019 هم هست میتونید نصب کنید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks