دوست عزیز سلام ..
برای شروع لطفا دو مورد زیر را مطالعه کنید :
AMD 7 Series Chipsets
AMD Socket AM2
AMD Socket AM2+ O
AMS Socket AM3
پس از مطالعه اگر سوالی بود مطرح کنید .
با سبام خدمت دوستان می خواستم بدونم تفاوت اصلی چیپ ست های amd در چیه و تفاوت مدل چیپ ست هایی که بر پایه ی این جیپ ست ها هستند.
بهتر بگم : من می دونم که فعلا amd سه نوع چیپ ست داره که شاملam2, am2+, am3 هست می خواستم بدونم که این عددهای مختلفی که برای این چیپ ست ها گفته می شه(مثل 790) چی هستند و تفاوت اون ها در چیه؟
|
دوست عزیز سلام ..
برای شروع لطفا دو مورد زیر را مطالعه کنید :
AMD 7 Series Chipsets
AMD Socket AM2
AMD Socket AM2+ O
AMS Socket AM3
پس از مطالعه اگر سوالی بود مطرح کنید .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
خیلی ممنون از راهنمایی شما.
خب این شماره مدل هایی که برای چیپ ست ها استفاده میشه چی هست و چطور می تونم بفهمم که هر مدل چه قابلیتی داره و از چه فناوری پشتیبانی می کنن؟
باز هم ممنون.
دوست عزیز ..
اگر همان لینک های ارایه شده را دیده باشید بطور خلاصه در مورد هر یک از چیپست ها توضیح داده است.
اگر توضیحات ارایه شده در انجا کافی نبود می توانید به اطلاعات ارایه شده توسط سایت AMD مراجعه کنید که اطلاعات کامل و شامل مواردی است که شما اشاره کردید .
برای نمونه لینک مربوط به صفحه اطلاعات چیپست 790GX را مشاهده کنید :
790GX
اگر دقت بفرمایید تمام اطلاعات لازم ( شامل ویژگی ها و قابلیت ها ) در آنجا ارایه شده است.
همچنین در بخش Specification نیز می توانید مشخصات فنی و دقیق تر این چیپست را مشاهده کنید
در سایت AMD براحتی می توانید مشخصات , قابلیت ها و ویژگی های یک چیپست ( از محصولات آن شرکت ) را ملاحظه کنید.
پس از اینکه با مشخصات فنی چیپست آشنا شدید می توانید با مراجعه به Review هایی که سایت های معتبر سخت افزاری ارایه می دهند به توانایی ها و کارایی یک محصول در مقایسه با سایر محصولات هم خانواده پی ببرید. برای مثال توجه شما را به یک Review از چیپست 790GX جلب می کنم :
اینجا ببینید ..
در این مطلب , چیپست 790GX تحت آزمایش قرار گرفته و نتایج آن ارایه شده است. بدین ترتیب میتوانید آن را با سایر محصولات مقایسه کنید.
امیدوارم توضیحات کافی بوده باشد.
موفق باشی د ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
javadshahvand (07-06-09), K1LOU (07-06-09), Shahryar (07-06-09), Stream (07-06-09), vandelin (07-06-09)
از توضیح بسیار جامعتون بسیار بسیار ممنون بسیاری از چیزایی که نمی دونستم برطرف شد
فقط یه سئوال دیگه اونم اینه که سایتی هست که بتونه performance یا match بودن این چیپ ست ها را با قطعات دیگه مثل cpu و کارت گرافیک بررسی کنه؟
باز هم ممنون
سلام ..
خواهش می کنم دوست من ..
ببین .. در مورد Performance که در واقع باید به همون Review ها مربوط به محصولات مراجعه کنی. در تمام Review ها معمولا قطعات با محصولات همرده خودشون مقایسه می شن و در نهایت از دید " قیمت به کارآیی " درجه بندی می شن. در واقع Review اصلی ترین مراجع برای بررسی کارایی قطعات محسوب می شن.
اما در مورد مچ بودن قطعات با یکدیگر .. ببین .. در حالت کلی میشه گفت که هیچ قطعه ای نیست که عدم ناسازگاری با قطعه دیگه ای داشته باشه. این یک قاعده کلیه و حتی ATI و nVidia هم این رعایت می کنن. حالا چرا این مثال ATi و nVidia را زدم .. چون این دو شرکت رقیب هم هستن و اینطور جا افتاده که مثلا کارت گرافیک ATI روی برد با چیپ nVidia خوب نمی شینه . در صورتیکه در حالت کلی این مسئله رد شده است و عدم ناسازگاری بین این دو وجود نداره.
اما اگر از حالت کلی بگذریم و بخوایم استثنا ها رو در نظر بگیریم , گاهی اوقات پیش میاد که قطعه ای با یک قطعه دیگه ناسازگاری داشته باشه . اما این ناسازگاری هم اولا توسط System Tester ها به سرعت اعلام شده و همینطور به سرعت هم مشکلش توسط سازنده رفع میشه.
کل حرفایی که در بالا زدم برای رسیدن به این نتیجه بود که بطور کلی نباید به این صحبت توجه کرد که فلان قطعه با فلان قطعه دیگه مچ نمیشه مگر اینکه گزارش توسط کاربرا و یا گزارش رسمی توسط System Tester ها وجود داشته باشه . اون هم تازه در موارد خاص هست و خیلی سریع هم رفع میشه.
امیدوارم پاسخ مفید باشد ..
موفق باشی د ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
با سلام و تشکر از شما
لطف مي کنيد چند سايت معتبر براي همين Review نام ببريد . مثلا من در يکي از تايپکها ادرسي از سايت tomshardware ديدم که يک نمودار از سي پي يوهاي مختلف رو نشان مي داد ( الان ادرسش يادم نيست ) اما در ليست آن سي پي يوهايي با قدرت بالا در برخي موارد پايين تر از سي پي يوهاي ضعيف تر بودند
با تشکر
با سلام
اينم لينک
http://www.tomshardware.com/charts/c...Max-9,369.html
باز هم تشکر
ببین من یه مثال می زنم :
سیستم من مال 6 سال پیش هست و در مقابل سیستم های امروزی میشه گفت که هیچ قدرتی نداره اما یکی از دوستان به تازگی یه سیستم گرفته که مشخصات بالایی داره اما سیستم من نسبت به سیستم اون هماهنگ تر هست و کمتر هنگ می کنه یا تو کارای سنگین کمتر به مشکل بر می خورم به نسبت سیستم دوستم و قدرت سخت افزاری بیشتری که اون داره
من یک جایی خونده بودم که مثلا cpu های اینتل با مادربورد asus بهتر جواب می ده و از این طور مسائل.
منظور من هم اینطور مچ بودن ها هست.
سئوالی که می خوام بپرسم اینه که چطور قبل از خربد بفهمیم که چه قطعاتی با هم هماهنگ تر هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط om_kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب این صحبت که اساسا غلط هست.
سئوالی که می خوام بپرسم اینه که چطور قبل از خربد بفهمیم که چه قطعاتی با هم هماهنگ تر هست؟
پاسخ این سوال شما را هم در پست قبل عرض کردم. بطور کلی این سوال شما جواب خاصی نداره. یعنی نمیشه گفت فلا قطعه با فلان قطعه هماهنگ تر هست. همانطور که اشاره کردم در حالت کلی ناسازگاری بین قطعات وجود نداره.
اما خب در بعضی حالات , بعضی قوانین نانوشته هم رعایت میشه مثلا :
نصب کارت های ATI تنها بر روی مادربورد های مبتنی بر چیپ ATI
نصب کارت های nVidia تنها بر روی مادربورد های nVidia
سازگاری بهتر کارت های ATI با چیپ های اینتل
و ...
ولی تمامی موارد فوق از لحاظ فنی مورد تایید نیستند. ( لطفا به این مورد حتما دقت کنید )
اگر شما هم تصمیم به خرید سیستم دارید می توانید در بخش مناسب مطرح کنید. انشاا ... دوستان با نهایت دقت سیستم مناسبی پیشنهاد خواهند داد.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
K1LOU (15-07-09), PCminister (07-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks