در حال حاضر قويترين و سريعترين و بهترين پردازنده در بازار چيست؟چه در بازي و چه در نرمافزار؟
در حال حاضر قويترين و سريعترين و بهترين پردازنده در بازار چيست؟چه در بازي و چه در نرمافزار؟
|
در جهان تا اینجا 9775 اینتلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CoD4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ایران 9650
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
قيمتش چنده؟
توي CPU-z تو قسمت Core Speed نوشته 6.06 GHzدرحالي كه فركانس اعلام شده 3.2 است.ايا اوني كه تو CPU-z هست اور شدشه؟
قیمتی نداره که ! فقط 1449$ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CoD4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تو تست بالا پردازنده مورد نظر 100% اورکلاک شده .
.
.
....
......
خيلي ارزونه.هيمن فردا مي رم بخرم.
وقتي كه 100 درصد اور شده تقريبا هر هستش شده 6 پس 4 هستش ميشه 24 اينكه معركه است.
خوش به حال كسي كه پول داره و ميتونه اين پردازنده را بخرد.ما كه تو حصرتش مونديم
البته اگر بخوای سیستم های سرور رو هم بیاری اینجا از این خفنتر هم داریم حساب کن این خودش چی هست ضرب در 4 هم بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
9775 اینتل عجب چیزیه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یکم عاقلانه تر بخوایم فکر کنیم 9450 انتخاب خیلی خوبی هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
من خبر دارم یه سرور بستن که چهار تا چهار هستهای روش بوده ( البته توی ایران رو دارم میگ دی:) کسی که با سروره کار میکنه میگفت یه سرور دیگه داریم که دو تا دو هسته ای روشه وقتی پروسس روش بود همش Cpu Usage همیشه روی 90 % بود ولی از وقتی این سرور رو آوردیم تنها 4 % یوز میشه و میدونی این یعنی چییییییییی
ما همچنان اند خم هیچ کوچه ایم
Labyrinth (25-04-08)
من هم اول گفتم اکر بخوای سرور رو هم اسم ببریم دیگه باید همه برن جلو بوق بزنن تازه حالت عادیش اینه اگر اور هم بشن که دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks