من از قابلیت رید خود مادربورد استفاده می کنم و دو تا هارد رید دارم و رید 1 کردم.
اگر chip raid روی مادربورد ام خراب شه چطوری متوجه بشوم؟ مادربورد خودش بوق یا هشداری نمیده؟
من از قابلیت رید خود مادربورد استفاده می کنم و دو تا هارد رید دارم و رید 1 کردم.
اگر chip raid روی مادربورد ام خراب شه چطوری متوجه بشوم؟ مادربورد خودش بوق یا هشداری نمیده؟
|
معمولا رو اکثر بردها چیپ RAID همون چیپ اصلی میباشد . اگر مشکلی براش پیش بیاد هیچ دیوایس ساتایی شناسایی نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
atisoc0936 (19-03-15), M3RS4D 50062 (19-03-15), pronetin (19-03-15)
سوکت های ساتا که رید را می توان روی آن ها فعال کرد روی مادربورد رنگ اش با بقیه فرق میکنه. با این حال شما می گید چیپ رید اگر خراب شد هیچ ساتایی شناخته نمیشه؟
اولا نوع مادربرد مهم هست . این رو تو SPEC مادربرد نوشته . که چیپ RAID همون چیپ اصلی هست یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بطور مثال در مادربرد زیر GA-Z97X-UD3H قابلیت RAID برای همون چیپ اصلی هست . تو قسمت درایورها هم ببینید نوشته Intel SATA Preinstall driver
(For AHCI / RAID Mode)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
atisoc0936 (19-03-15), M3RS4D 50062 (19-03-15), pronetin (19-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks