سلام
درباره سیستم های اینتل و ای ام دی سوال داشتم
فرق Intel با AMD چیه؟سیستمهاشون بر چه اساسی کار میکنند
تا حالا AMD چه سری های چیپستی داده بیرون و هرسری از این چیپستها با کودوم چیپست اینتل مقایسه میشه؟
کلا درباره AMD سوال دارم چجور سیستمی هست (قدیما که سال80 که میخواستم اولین سیستم بخرم بد AMD میگفتن نفهمیدم و نمیدونم چرا حالا راهنمایی کنید تا بیایم تو باغ)
فروش جهانی کودوم سیستم بیشتر ؟در ایران وضعیت برتری با کودومه؟
دوستان درباره کامپیوتر و سخت افزار کودوم مجله رو بیشتر قبول دارند و مطالعه میکنند
حقیقتش من رشتم کامپیوتر نیست اما واقعا علاقه دارم میخوام مجله بخرم برای مطالعه درباره سخت افزار
شرمنده سوالاتم کلی و شاید برای دوستان خشگل نباشه اما منتظرم راهنمایی شما هستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks