alireza_asol (04-01-10), Mahdi8063 (04-01-10), Mahdi_Moosavi (04-01-10), MARINE (05-01-10), ripek (04-01-10)
دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده از خواندن پست شما اینطور برداشت کردم که کنترل کننده مموری داخلی پردازندههای نهالم اینتل رو به عنوان دلیل برای کارکرد و قدرت بیشترش دونستید
بنده با لحن شوخی عرض کردم این امکان باعث این تفاوت نیست چون پردازندههای amd هم این تکنولوژی رو دارند
اگر این توضیحم اشتباه بوده یا به لحنی گفتم که شما رو رنجوندم از شما پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اینکه فرمودید خرم میره باید عرض کنم بنده خرم کجا بوده که بخواد جائی بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطمینان داشته باشید مدیریت این فروم هیچ نوع امکانی فراتر ازدیگران تا این لحظه بهم ندادند ( منو شناختن شاخم نمیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
تنها تفاوتی که اینجا دارم رنگ یوزرم هستش و دیگر هیچ ( چپ و راست پستام پاک میشه و بعضا اخطار هم میگیرم )
اما در مورد کله شقی که گمان میکنم کنایه به بنده بوده
گمان نمیکنم عملکردی سزاوار این کنایه شما داشته باشم ولی اگر خطائی ازم سر زده لطفا تو پروفایلم یا پخ گوشزد کنید تا توضیح بدم
alireza_asol (04-01-10), Mahdi8063 (04-01-10), Mahdi_Moosavi (04-01-10), MARINE (05-01-10), ripek (04-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks