چرا ؟ یعنی 6 تا هسته نمی تونه با فناوری nehalem رقابت کنه؟
کاربر شهرسختافزار
چرا ؟ یعنی 6 تا هسته نمی تونه با فناوری nehalem رقابت کنه؟
MicroSystem (02-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
در مورد معماری پردازنده ها و تکنولوژیهایی که ساپورت میکنن (به عنوان مثال Hyper-Threading) و تفاوتهای اساسیشون بیشتر تحقیق کنید کاملا متوجه میشید به چه دلیل.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==========
ویرایش:
باید بعد از عرضه در مورد این مسائل بحث کنیم.
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 02-01-10 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
kakihot (04-01-10), MicroSystem (02-01-10), nima_hl (03-01-10), reza76622201 (05-01-10), ripek (02-01-10), Shahryar (02-01-10)
البته کاملا درست میگین به اتمال خیلی زیاد amd به مدت طولانی نخواهد تونست رقیبی برای i7 بسازدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته هیچ چیز کاملا معلوم نیست...
============
البته تاثیر گذار ترین نکته در i7 استفاده از QPI به جای FSB و جای دادن مموری کنترل درون خود cpu هست
ripek (04-01-10)
تا اونجا که سواد ناقصم میکشه این نکته نمیتونه به عنوان پارامتر تاثیر گذار در اختلاف بین i7 و پردازندههای amd باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون amd خیلی مدت پیش کنترلل مموری رو داخل پردازندههاش نصب کرد و در حال حاضر پردازندههای 30-40 تومنیش هم این ویژگی رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (04-01-10), Hessam_7800gtx (04-01-10), mohammad1985 (04-01-10), ripek (04-01-10)
از اونجایی که شما آقا نیما هستید و خرتون بیشتر از من توی فروم میره خودتون میدونید که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودن مموری کنترل داخل سی پی یو چقدر میتونه تاثیر در کوتاه کردن زمان ارسال درخواست درسترسی به مموری باشه
intel از دیرباز نیست مثل شما خرش میرفت میگفت اینکه من میگم درسته
اما بالاخره پی به کله شقی خودش برد و فهمید اگه اینکارو بکنه واقعا تاثیر گذاره !
وگرنه مطمئن باشید اگه تاثیر شگرفش رو نمیدید توی p55 حذف چیپ از روی برد رو انجام نمیداد!!!
البته جالبه بدونید QPI هم چیز جدید نیست که اینتل یه شب بخوابه صبح به کلش بزنه اختراعش بکنه !
QPI در حقیقت نسخه ای از HyperTransport هست که نه تنها amd بلکه cisco systems و... بسیار از شرکت های دیگه
برای گلوگاه ها و شاهراه های ارتباطیشون استفاده میکنن
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید اینجا رو مطالعه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اینجا هم لیست شرکت های که محصولاتشون بر اساس HT هست و محصولاتشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط vb_m در تاریخ 04-01-10 انجام شده است علت: :D
دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده از خواندن پست شما اینطور برداشت کردم که کنترل کننده مموری داخلی پردازندههای نهالم اینتل رو به عنوان دلیل برای کارکرد و قدرت بیشترش دونستید
بنده با لحن شوخی عرض کردم این امکان باعث این تفاوت نیست چون پردازندههای amd هم این تکنولوژی رو دارند
اگر این توضیحم اشتباه بوده یا به لحنی گفتم که شما رو رنجوندم از شما پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اینکه فرمودید خرم میره باید عرض کنم بنده خرم کجا بوده که بخواد جائی بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطمینان داشته باشید مدیریت این فروم هیچ نوع امکانی فراتر ازدیگران تا این لحظه بهم ندادند ( منو شناختن شاخم نمیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
تنها تفاوتی که اینجا دارم رنگ یوزرم هستش و دیگر هیچ ( چپ و راست پستام پاک میشه و بعضا اخطار هم میگیرم )
اما در مورد کله شقی که گمان میکنم کنایه به بنده بوده
گمان نمیکنم عملکردی سزاوار این کنایه شما داشته باشم ولی اگر خطائی ازم سر زده لطفا تو پروفایلم یا پخ گوشزد کنید تا توضیح بدم
alireza_asol (04-01-10), Mahdi8063 (04-01-10), Mahdi_Moosavi (04-01-10), MARINE (05-01-10), ripek (04-01-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks